Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fested/festeted a hajad?...

Fested/festeted a hajad? Milyen színűre?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy manapság már több a festett hajú lány/nő, mint az aki az eredeti színét "hordja".

Lszi írj kort. Köszönöm.

2009. dec. 9. 11:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Feketére festem,már lassan 4 éve.Tetszik ez a hajszín:)

18/L

2009. dec. 9. 11:52
 2/15 A kérdező kommentje:

Ja, a sajátom:

Sokáig voltam a vörösesnek valamilyen árnyalata, barnás, lilás stb, mikor milyen tetszett, kb. 12 évig. Előtte csak mindig színezőt használtam, de akkor is ez az árnyalat. A terhességem alatt viszont nem festettem, és utána meg direkt hagytam, hogy lenőjön az egész. Most rájöttem, hogy egész szép barna, és igazából csak 1-1 ősz hajszálam van. Így vacilálok, hogy újra kezdjem-e az egész festés mizériát. Amúgy 35 vagyok.

2009. dec. 9. 11:58
 3/15 anonim ***** válasza:

Már 16éves korom óta festem.Előszőr fekete voltam,majd a vörösnek egy csomó árnyalata,és most már 9éve szőke vagyok.Van amikor hamvas szőke,van amikor gyöngyház szőke,vagy csak sima szőke!

29/L

2009. dec. 9. 12:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Én is sok mindent kiprobáltam.:)leginkább a vörös minden féle árnyalatát,voltam szöke meliros is meg totál fekete.Most a barna hajamba van vörös melir de az alja még fekete (nem nöt még le)de ha lenö csak vörös melir lesz bene 24/N
2009. dec. 9. 12:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Én is 17 éves koromtól színezem,a vörös csaknem minden árnyalata megvolt,de nagyon meguntam,utálom már ezeket a színeket,majd lettem fekete,az jobban tetszik,de csak egy évben 1 vagy 2-szer festem be ilyenre,amúgy meg szép természetes fényes barna hajam van,ezért most már leginkább a természetes színemet hagyom,most már ez a külölnlegesebb számomra :))
2009. dec. 9. 12:20
 6/15 anonim ***** válasza:
lemaradt 26/L
2009. dec. 9. 12:20
 7/15 anonim ***** válasza:

Először csak szőke melír volt benne, aztán befestettem feketére aztán már meguntam a feketét, szőke akartam lenni.El is értem de mostmár egyáltalán nem festem, lenövesztem.Vágyom az eredeti, szép szőkésbarna hajszínemre:)

20/L

2009. dec. 9. 12:57
 8/15 anonim ***** válasza:

Már nagyon untam a barnát, kb. 5éves korom óta akartam olyan hajszínt mint a Barbie-babámnak. :) Mikor végeztem az érettségivel rászántam magam egy festésre, és azóta világos szőke vagyok. Nagyon tetszik ez a szín és sokan azt hiszik, hogy eredetileg is világosabb a hajam, mert megy a világos, kissé szeplős arcomhoz.

Most 20 vagyok és egyelőre nem akarok változtatni rajta, majd ha idősebb leszek gondolom visszaváltok barnára és lenövesztem az eredeti színt.

2009. dec. 9. 13:10
 9/15 anonim ***** válasza:

nyáron festettem lila csíkokat a sötétarna hajamba :D hajszínezővel. aztán azóta is visszafestem őket, néha más színnel, mert megy a stílusomhoz :D motoros, rockerek, punkos, vadócos :D és én ilyen vok :D

14/L

2009. dec. 9. 13:48
 10/15 anonim ***** válasza:

[link]

Az én hajam így van befestve, mint a képen, csak alul nem barna, hanem fekete.

21/L

2009. dec. 9. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!