Gyanta vs. Epilátor?! Néhány kérdés, válaszolsz?
Figyelt kérdés
A gyanta,vagy az epilátor a tartósabb?
Hideg vagy meleg gyanta?
Milyen márkájú gyanta,hol és mennyiért lehet venni kb?
Ha esetleg a gyanta ott marad a lábon,mivel lehet eltávolítani?
Egyéb tippek gyantázáshoz,epilátorozáshoz?
Most kezdtem el epilálni,de nagyon fáj,meg nem is szedi ki az összeset,gondoltam talán megpróbálom a gyantát...
15/L
2010. máj. 3. 18:51
1/5 anonim válasza:
a gyanta is épugy fájni fog am ha melegvizes fürdő után epilálsz nemfog aniyra fájni mert a melegtől kitágulnak a pórusok és jobban kijön
2/5 anonim válasza:
szerintem kb egyforma tartósak,mert mind2 "tövestül" tépi ki a szőrszálakat,de nekem egyszerűbb az epilátor használata
ha a gyanta ott marad lehet kapni direkt gyanta eltávolító olajat,az leszedi
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Akkor inkább maradok az epilátornál,az úgy is van.És milyen nagy szőrt lehet epilálni?
2010. máj. 3. 19:07
4/5 anonim válasza:
Nálam a hideggyanta vált be. Ez is eléggé tartós. Márkája az enyémnek Veet.. epilátort még nem próbáltam.
5/5 anonim válasza:
Előző vok. Sorry.. ez lemaradt:
Tescoban is lehet kapni, kb 1100 Ft. 12 db+ használat utáni kis "kendő" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!