SOS Hajjal kapcsolatban sok kérdés! Válaszolsz?
nekem a tony and guy-tól úgy nő a hajam, mint a gomba. Igaz borsos az ára, de megéri. válaszd ezek közül a számodra megfelelőt. a glisskurtól ne is várj nagy csodát, az csak reklám-fogás. A revaliddal vigyázz, mert nekem a tablettától, mikor abba hagytam jobban hullott a hajam - míg szedtem nőtt, de utána...
próbálj minél kevesebb dolgot tenni a hajadra és mondjuk házilag pakolást csinálni, sokkal jobb.
sárga gliss kuros hajpakolással csinálom) keverd el.
balzsam nélkül ki ne próbáld mert nem tudod ki mosni a hajadból. nekem sokat segített
Akármilyen hajat erősíteni, csak belülről tudsz! Ez tulajdonképpen halott szaru,mindig a belső állapotot tükrözi, lehet, hogy nem is száraz a fejbőröd.A külső pakolások csak illúziók, csak olyan,mintha javítana az állapotán, de amint abbahagyod, újra előjön a gond. Tegyél rá jó kis balzsamot, vagy pakolást, ha már drága (Tony Guy) akkor bemehetsz egy fodrászboltba is, ahol millió fajta jobbnál-jobb cucc van.
Belsőleg kellene több halat enned és gyümölcsöt.
Ha pedig hajat festetsz, vagy színezel, inkább fodrász tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!