Mellplasztika 18 éves kor alatt? 17 vagyok
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és batárnagy melleim voltak kb 1 éve ( 80 d)
Aztán fogytam 5 kilót, és naná hogy a mellemről ment le :( és vissza akarom kapni a régi melleimet, de nembírok még várni 1 évet !!!!!!!!mert már rossz tükörbe nézni, hogy nemolyanok mint régen...nem, nemvagyok beteg hogy plasztikáztatni akarok, csupán visszanyerném az önbizalmam...most kb 80 b-s a mellem , amire aztmondják , hogy fúú az pont jó..lehet másnak igen , de nekem nem. a 80 b igenis kicsi..és nekem sokat számít , hogy milyen a mellem , szóval légyszi ne szóljatok le a kérdés miatt. Lenne olyan orvos aki szülői beleegyezéssel elvégzi rajtam a műtétet?
2010. dec. 21. 14:20
11/13 anonim válasza:
hízz vissza és fogyj le edzéssel! nem vicc!!
12/13 anonim válasza:
Huhh én 18 éves vagyok 70-es mellekkel :D Szeretnék nagyobbakat, de hiába kicsik, mert ugyanakkor formásak is. :D Párom imádja őket, ő azt mondja sokkal jobban örül ennek a pici formásnak mint valami nagy formátlannak. :D Szóval nekem marad. Bnőm viszont mellfelvarratást szeretne mert neki nagyon nagy és megnehezíti az életét. Nemtom... Én nem műttetnék melleket, hacsak nem nehezíti meg az életemet olyan szinten mint pl. bnőmét. Puszta tetszik/ nem tetszik alapon hülyeség. :)
13/13 anonim válasza:
A nagy mell az tényleg nehezíti az életet! Nekem is nagyon fáj a hátam, nem birom megtartani magam, nagyon vékony vagyok, nagyok a melleim és ez nem jelenti azt h a nagy mell az formálatlan, nekem szép formás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!