Melyik sebésznél tudnám leszedetni az anyajegyeimet? Mennyi idő alatt távolít el 1et? Mennyibe kerül 1?
Elvileg most már csak szikével, kimetszéssel lehet bármilyen anyajegyet eltávolítani. Én két különböző bőrgyógyásznál is voltam, mind a kettő ugyanezt mondta. A bőrgyógyásznak elmondod a problémád, hogy szeretnéd leszedetni (akár kamuzz, hogy már többször leégtél és rettegsz a bőrráktól), mire ő ad egy időpontot a plasztikai sebészhez.
Én az Ilka Egészségházban voltam (Budapest), összvissz kb. 50 ezer volt kettő eltávolítása vizittel, műtéti díjjal, szövettannal együtt. Mivel neked nagyon picik, szerintem olcsóbban megcsinálják neked, érdeklődd meg :)
Ja, a műtét: Én rögtön következő hétre kaptam időpontot műtétre, ami abból állt, hogy bementem a rendelőbe, 5 perc után behívtak, póló le, asztalra fel, érzéstelenítő injekció be (pár pillanat alatt hat), husi kivág (:P), varrás, tapasz a helyére és kész is. Kb. 20-30 percig tartott, egyáltalán nem vészes, nem kell félni :) A vicc az, hogy amíg a varratok benn voltak, nem is fájt, pedig mozogtam rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!