Mellplasztika kérdés? Csak azoktol akiknek volt.
Kedves lányok.
Az lenne a kérdésem hogy amikor elhatároztátok hogy igenis megcsináltatod hogy folyik a dolog?
Vizsgálatok?
Mennyi idő mulva lett meg a végleges időpont?
A fizetés hogy történik?
Azért lenne fontos mert Angliában lakom és otthon akarom megcsináltatni itt drága de nem tudok havonta utazgatni.
Sorba ha leirnátok nagyon megköszönném
Szia köszönöm,megkérdezhetem hol csináltattad és mennyiért?
Igazábol azért szeretném mert sosem volt nagy cicim és szültem egy babát és a szoptatástol kicsit megereszkedett.
Hányas implantátumod van?
Akkor az első konzultácio után mennyi idő volt?
egyébbként 24 éves vagyok
Én az Aestheticában csináltattam 690.000.- volt(az igazi ár az kb. 980.000.- lett volna de most kedvezmények vannak.)
405 cc lett be rakva,bár én nagyobbat szerettem volna de mivel az enyém nem volt nagy és ha hirtelen szeretnél nagyot annak sokkal több a kockázata.
Július tizen valahanyadikán voltam konzultáción és 25 volt a műtét. Szívesen válaszolok még ha lenne kérdésed.
Esetleg meg tudnan irni a doki nevet is aki mütött?MEnnyi idös most a babad?Hogy oldod meg,ha azt akarja hogy vedd fel?Tenyleg nem lehet min. 2 hetig szinte semmit emelni?Meddig voltal korhazba?Hanyszor kellett visszamenni kontrollra?Meddig tartott a mütet?
Tudom sok a kerdes de komolyan erdekel a tema.Elöre is köszi a valaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!