Mellplasztika 18 éves kor alatt? 17 vagyok
17 éves vagyok, és batárnagy melleim voltak kb 1 éve ( 80 d)
Aztán fogytam 5 kilót, és naná hogy a mellemről ment le :( és vissza akarom kapni a régi melleimet, de nembírok még várni 1 évet !!!!!!!!mert már rossz tükörbe nézni, hogy nemolyanok mint régen...nem, nemvagyok beteg hogy plasztikáztatni akarok, csupán visszanyerném az önbizalmam...most kb 80 b-s a mellem , amire aztmondják , hogy fúú az pont jó..lehet másnak igen , de nekem nem. a 80 b igenis kicsi..és nekem sokat számít , hogy milyen a mellem , szóval légyszi ne szóljatok le a kérdés miatt. Lenne olyan orvos aki szülői beleegyezéssel elvégzi rajtam a műtétet?
18 éves kor alatt, csak szülői beleegyezéssel oldható meg!
Tehát vagy vársz 18 éves korodig, vagy szülői aláírások kellenek.
Bocsánat, nem olvastam el rendesen a kérdésed.
Budapesten biztos találsz ilyen orvost, aki elvégzi rajtad a műtétet, nézz körül az interneten.
Az első kommentelőnek meg nem hiszem hogy sok köze van ehhez. Irígykedni nem kell ha van rá pénze, ő dolga ha nagyobb melleket szeretne.
Nekem 105/D-s melleim vannak, kissebbeket szeretnék, de csak 16 vagyok!
Szerintem szülői beleegyezéssel bárhol megcsinálják, ha más miatt (egészségügyi problémák) nem akarnak lebeszélni róla. Légy körültekintő, csak olyan dokival csináltasd meg, akinek láttad a munkáit! Tönkre is teheti még jobban az önbizalmadat, ha nem jól sikerül!
Egyébként én nem csináltatnám meg (de nem ez volt a kérdés). Nekem 95F és katasztrófa melltartót vásárolni. Jobb helyeken kiröhögnek, mert éppen B kosárig gyártják (Int.m.ss.mi, Women's S.cr.t), néha a sírógörcs kerülget.
Mellnagyobbítást szülői beleegyezzéssel sem csinálnak 18 év éves kor alatt!
-5 kiló miatt D-s ből általában nem lesz B-s cici :S
Különben a legtöbb doki lebeszéli vagy nem vállalja a nagyon fiatal pácienseket(még szülés előtt állókat) a "túlzott" méretről
A műtét ára nem jelent problémát?
Bár még lesz egy éved spórolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!