Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellplasztika 18 éves kor...

Mellplasztika 18 éves kor alatt? 17 vagyok

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, és batárnagy melleim voltak kb 1 éve ( 80 d)

Aztán fogytam 5 kilót, és naná hogy a mellemről ment le :( és vissza akarom kapni a régi melleimet, de nembírok még várni 1 évet !!!!!!!!mert már rossz tükörbe nézni, hogy nemolyanok mint régen...nem, nemvagyok beteg hogy plasztikáztatni akarok, csupán visszanyerném az önbizalmam...most kb 80 b-s a mellem , amire aztmondják , hogy fúú az pont jó..lehet másnak igen , de nekem nem. a 80 b igenis kicsi..és nekem sokat számít , hogy milyen a mellem , szóval légyszi ne szóljatok le a kérdés miatt. Lenne olyan orvos aki szülői beleegyezéssel elvégzi rajtam a műtétet?

2010. dec. 21. 14:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Te hülye vagy....kis csimasz vagy még..a tojáshéj a seggeden.Van ennyi pénzed? 700 000 ft/mell? Sajnálom,hogy ez a legnagyobb gondod...
2010. dec. 21. 14:44
 2/13 A kérdező kommentje:
hahahahahahahaha. olyan nagy baj az, hogy én a szép nagy melleket szoktam meg?? és most elvagyok keseredve..de ha téged ennyire nemérdekelnek ezek a dolgok, akkor miaf*szt keresel a plasztikai műtétek rovatnál?
2010. dec. 21. 14:49
 3/13 Szandika01 válasza:

18 éves kor alatt, csak szülői beleegyezéssel oldható meg!

Tehát vagy vársz 18 éves korodig, vagy szülői aláírások kellenek.

2010. dec. 21. 19:45
 4/13 Szandika01 válasza:

Bocsánat, nem olvastam el rendesen a kérdésed.

Budapesten biztos találsz ilyen orvost, aki elvégzi rajtad a műtétet, nézz körül az interneten.

Az első kommentelőnek meg nem hiszem hogy sok köze van ehhez. Irígykedni nem kell ha van rá pénze, ő dolga ha nagyobb melleket szeretne.

Nekem 105/D-s melleim vannak, kissebbeket szeretnék, de csak 16 vagyok!

2010. dec. 21. 19:49
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) hát igen , nekemis elég méretesek voltak, és hiányoznak...:S köszi, akkor utánanézek pesti dokiknak !:)
2010. dec. 21. 20:38
 6/13 anonim válasza:

Szerintem szülői beleegyezéssel bárhol megcsinálják, ha más miatt (egészségügyi problémák) nem akarnak lebeszélni róla. Légy körültekintő, csak olyan dokival csináltasd meg, akinek láttad a munkáit! Tönkre is teheti még jobban az önbizalmadat, ha nem jól sikerül!

Egyébként én nem csináltatnám meg (de nem ez volt a kérdés). Nekem 95F és katasztrófa melltartót vásárolni. Jobb helyeken kiröhögnek, mert éppen B kosárig gyártják (Int.m.ss.mi, Women's S.cr.t), néha a sírógörcs kerülget.

2010. dec. 22. 08:28
 7/13 anonim ***** válasza:

Mellnagyobbítást szülői beleegyezzéssel sem csinálnak 18 év éves kor alatt!

-5 kiló miatt D-s ből általában nem lesz B-s cici :S

Különben a legtöbb doki lebeszéli vagy nem vállalja a nagyon fiatal pácienseket(még szülés előtt állókat) a "túlzott" méretről

2010. dec. 22. 08:42
 8/13 anonim ***** válasza:

A műtét ára nem jelent problémát?

Bár még lesz egy éved spórolni

2010. dec. 22. 08:47
 9/13 anonim ***** válasza:
A mellkisebbítést azt megcsinálják szülői beleegyezéssel mert a nagyon nagy mell az egészségügyi problémát is okozhat
2010. dec. 22. 08:49
 10/13 anonim ***** válasza:
És h kicsi lett, így milyen? csúnya? nincs formája? Gondold át még egyszer h tényleg megcsináltatod e, mert nem kockázat mentes! Mondjuk bele gondolva a helyzetedbe megértelek! Én ugyan csont sovány vagyok, na jó gebe:), és nagyon nagy mellem van hozzá szerencsére onnan nem fogyok:), ha eltünne egyszer a mellem én is kiakadnék és lehet meg is csináltatnám. De ha szép formás akkor nem biztos, egy kis mell is lehet szép! sőt! Meg aztán lehet majd látni hogy nem igazi, már nem úgy fog állni mint egy természetes mell és szerintem az nagyon rontja egy nő összképét, persze lehet ezen vitatkozni, hogy lógós formálatlan vagy inkább egy mű...És igen, nem mindegy hogy kivel csináltatod, ha úgy döntesz megcsinálod légy nagyon figyelmes, ne bízd magad akár kire!
2010. dec. 22. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!