Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha van egy kisebb mértékű (a...

Ha van egy kisebb mértékű (a hajam 93-94 %a még megvan) mikiegeres kopaszodásom van 39 évesen, akkor szerintetek mi a prioritás ha lakásvásárlás és egy egynapos hajplaszki között gondolkozok?

Figyelt kérdés

Van 19 millió ft félretett pénzem, mert egy kis lakást végre szeretnék már venni magamnak 20 millió önerővel (és 15 millió hitel, itt Debrecenben 34 ért nekem megfelelő lakás már van) tavasszal, kb májusban (ez a magyar valóság átlag keresetű embereknél, ha nem örököl). Viszont gondolkodok egy kiegészítő hajbeültetésen is, ami kb 1 millió lenne, mert csak elöl kellene ezt a kezdődő mikiegeret korrigálni. Szerintetek előbb a hajamat tegyem rendbe, vagy ne foglalkozzak vele és csináljak egy Dibusz Dénes sérót egyelőre ( [link] Vagy gyűjtsek még egy milliót és ha megvan a lakás, akkor utána hjavítsam ki a hajvonalamat? Sajnos nincs párom 2 éve, amúgy nem zavarna a dolog.

[link]

[link]

ma 18:06
 1/4 A kérdező kommentje:
kérdésben javítva: hajplasztika
ma 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez semmi. Lakást vegyél.
ma 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
A hajadra szerintem se kell még költeni. Egyáltalán nem vészes.
ma 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Lakást vegyél. A hajaddal nincs gond.

Képzeld már el, hogy most pótolják a mikiegér részt, az új haj 3 év múlva a homlokodon dús marad, az eredeti pedig tovább kopik...

ma 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!