Egyedül vagy a barátommal vegyek fel lakáshitelt?
A barátommal lakunk együtt 3 éve albérletben.
Neki van lakása ami ki van adva, csak az máshol van,ezért nem lakunk abban.
Én most szeretnék lakást venni, örököltem. Azonban így is kellene lakáshitel.
Ha együtt vennénk fel nyilván kedvezőbb lenne azonban ő nem akar ebben részt venni….pedig úgy terveztük hogy abban laknánk amit én veszek. Szóval ém venném fel a hitelt és az én nevemen lenne a lakás.
Mi erről a véleményetek? Jogosan vagyok ezen kiakadva, hogy ő nem közösen akar lakást venni? Mármint nem közös hitellel?
Mit mondott miért nem szeretné? Egyébként szerintem rendben van, plusz téged is véd, hogy a te pénzed a tied maradjon.
Én a barátommal közösen szeretnék majd lakást venni (50-50%-ban), de nálunk ez nem olyan bonyolult mert kb ugyanannyit keresünk és egyiküknek sincs ingatlana (kb ugyanannyi félretett pénzünk van.
Egyedul kell, hisz neki mar van sajatja. Minek neki meg egy?
Te felveszed a hitelt, fizeted es lesz egy 1/1es ingatlanod 20ev mulva.
Ha akarsz kerhetsz a parodtol penzt azert mert a te ingatlanodban lakik, kvazi valami berleti dij feleseg, hisz o megis ingyen tenne, ha nem fizet. Megegyezes kerdese, de szigoruan ugy hogy ezzel neki semmilyen tulajdonjoga nem keletkezik.
Persze ha jo fej lakhat nalad akar ingyen is, szivessegbol, hisz elvegre szereted. Ez a te dontesed.
Viszont a rezsi es az egyeb megelhetes felesben.
Csakis egyedül. Nyilván a srác nem hülye, azért nem megy bele a közösbe.
Van olyan ismerősöm, aki anno hitelt vett fel a csajának, aztán szétmentek. Kegyetlen szívás volt elintézni, hogy a csaj átvegye a hitelt, meg az új nőnek elmagyarázni hogy "bocs, az exem hitelét fizetem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!