Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lakáshitelt kb. mennyi idő...

Lakáshitelt kb. mennyi idő alatt folyósítanak mostanában?

Figyelt kérdés

Ha minden szükséges dokumentum benyújtásra került a banknál a hitel iránti kérelemhez, az összeg folyósítása mennyi időt vesz igénybe?

Kb. egy hónapot mondtak. Ez valós?

Aki jártas, nektek mennyi idő volt? Közben történt valami, pl hiánypótlást kértek be vagy ilyesmi.

OTP, ha ez számít

okt. 24. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tavaly 2-2,5 hét volt. Minden zajlott zökkenőmentesen, leadtam az adásvételit egyik hét második felében, következő hét elején már ment is az értékbecslő felmérni az ingatlant. Ez tavaly nyáron volt az Ersténél. Kapsz egy listát hogy milyen doksikat kell vinni a bankba, és utána is fogják mondani hogy melyik papírt hova kell vinni. Nekem nem volt hiánypótlás. Ha adásvételibe 1 hónap van kikötve a fizetésre az teljesen reális egy piaci hitelnél.
okt. 24. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
55%

"Kb. egy hónapot mondtak. Ez valós?"

Nem, a bankban csak vicceltek, meg amúgysem értenek hozzá.

okt. 24. 22:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm első válaszoló. 🙂

Elsőkorban annyit mondtak, hogy csak az adásvételi kell, arra pedig kaptam formanyomtatványt, hogy mit tartalmazzon.

okt. 25. 06:15
 4/6 anonim ***** válasza:
20%
Remélem nem a Providenttől vettél fel!!! Ők átvernek
okt. 25. 06:48
 5/6 anonim ***** válasza:
#3: Szívesen.
okt. 25. 07:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem Provident, OTP.
okt. 25. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!