Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vannak itt olyan budapestiek,...

Vannak itt olyan budapestiek, akik külső kerületből/agglomerációból költöztek be a belvárosba?

Figyelt kérdés

Jó döntésnek bizonyult a beköltözés? Mik voltak a fő okok és motivációk?

Mi alapján választottátok ki, hogy melyik kerületbe fogtok költözni, ill. pesti vagy budai oldalra?

tegnap 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem belvárosi hanem pesti külsőkerületi, de metroközeli ingatlan.

Nekem bejött: baromira meguntam a dugóban való araszolást (Heti 3 HO) abszolút mindenhol ott vagyok 20-30 perc alatt BKV-val, boltban való szüttyögést hónapok óta nem ismerem foodora és wolt marketről rendelek bevásárlást, beugrok moziba színházba. Éjszakaival közlekedek balra-jobbra. A kocsit 3 hete nem használtam. Nem szarakodok a kerttel

Ami néha kicsit sok amikor bent vagyok a belvárosban az a sok turista embertömeg, de akkor visszamegyek a zöldövezeti lakásomba.

Most 30 évesen ezek a prioritásaim, lehet ha 50+ lennék akkor már nem vágynék ide, de egyelőre nem tudnám magam megint aggloban elképzelni, ahol a legjobb szórakozásom a Tescoba járás.

tegnap 20:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Ahh, ismerős, amiket írsz... pláne a tescóba járás mint szórakozás xDDDD

tegnap 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudom erősíteni a közlekedési gondokat. Nekem két ismerősöm is költözött mostanában agglomerációból a központba. Egyik a 7. kerületbe, a másik Újbuda Központba. Napi 2-2,5 órás autóút volt nekik bejárás, ehelyett most utaznak 4-5 megállót a villamossal.
tegnap 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!