Vannak itt olyan budapestiek, akik külső kerületből/agglomerációból költöztek be a belvárosba?
Jó döntésnek bizonyult a beköltözés? Mik voltak a fő okok és motivációk?
Mi alapján választottátok ki, hogy melyik kerületbe fogtok költözni, ill. pesti vagy budai oldalra?
Nem belvárosi hanem pesti külsőkerületi, de metroközeli ingatlan.
Nekem bejött: baromira meguntam a dugóban való araszolást (Heti 3 HO) abszolút mindenhol ott vagyok 20-30 perc alatt BKV-val, boltban való szüttyögést hónapok óta nem ismerem foodora és wolt marketről rendelek bevásárlást, beugrok moziba színházba. Éjszakaival közlekedek balra-jobbra. A kocsit 3 hete nem használtam. Nem szarakodok a kerttel
Ami néha kicsit sok amikor bent vagyok a belvárosban az a sok turista embertömeg, de akkor visszamegyek a zöldövezeti lakásomba.
Most 30 évesen ezek a prioritásaim, lehet ha 50+ lennék akkor már nem vágynék ide, de egyelőre nem tudnám magam megint aggloban elképzelni, ahol a legjobb szórakozásom a Tescoba járás.
Köszi a választ.
Ahh, ismerős, amiket írsz... pláne a tescóba járás mint szórakozás xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!