Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Az agglomerációból vagy külső...

Az agglomerációból vagy külső kerületkből honnan lehet beérni tömegközlekedéssel max. 40-50 perc alatt a Kossuth Lajos térre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Budapesten a Kossuth Lajos tértől nem messze fogok dolgozni, albérletet keresek, de bevállalnám 40-50 perces ingázást is, hogy olcsóbb lakásba tudjak menni. Hova költöznétek kicsit kijjebb a belvárosból, ahonnan viszonylag normálisan be lehet érni ide, ami nagyjából tervezhető? Nézegettem Google Mapsen, Csepel, a XVI. kerület, talán még Csömör, Kistarcsa... van esetleg hasonló árazású környék még?

Szerintetek egy irányba vállalható ennyi utazás? Amennyit spórolnék havonta azzal, hogy távolabbi helyen lakok, azt mind megtakarítanám.

2021. jan. 30. 18:24
 1/5 anonim válasza:
Batthyányiról hévvel Békásmegyer kevesebb mint félóra. A panelokban biztos van olcsó albérlet. Onnantól kifelé pedig már agglomeráció, de ott biztos kevesebb a kiadó lakás és még kiegészítő bérlet is kell a hévre.
2021. jan. 30. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:

3. Kerulet Obuda.

2/a kerulet. De oda kocsi kell...

Csomor,csepel 1,5 ora a kossuth tertol.

Budapesti vagyok.

2021. jan. 31. 04:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is dolgoztam a Kossuth téren, Csillaghegyről háztól-házik 40-45 perc volt. És az még nem agglomeráció.
2021. jan. 31. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:

napi 2x50 perc, az iszonyat sok, idegőrlő.

A 2-es metró vonalán, Pillangó utca, Örs vezér tere környékén sok lakótelep van, onnan pikk pakk beérsz a Kossuth térre.

2021. márc. 6. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, régi a kérdés, de végül hová költöztél és mennyire ment jól a bejárás?
nov. 13. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!