Zöldövezeti helyek Bp-hez közel? Lakást szeretnénk vásárolni de már nem a betonbunkerben, viszont fontos, hogy hamar beérjünk a kp-ba. Nem vagyok jártas a külső kerületekben, agglomerációban. (Budai oldal kerületei előny: pl.3.ker).
Sajnos az aglomeráció jobb részein már-már drágábbak az ingatlanok, mint bent a városban. Lsd. Nagykovácsi, Budakeszi, stb.
Ürömöt néztétek már?
A lehető legváratlanabb helyeken lehet olyan zugokra lelni, amilyet keresel.
Sok háztömb van pl., aminek a közepe zöld, esetleg saját ki 30 nm-es kertje van, még a betondzsungelben is.
Sajnos ez nem mindig kereshető az adatbátisban, de pl. az ingatlan.com-on szövegrészletre is tudsz keresni, hátha...
És a "kertre néző" és "erkélyes"-t beállítani.
Sok lakótelepen is sok eget és zöldet látni.
Pl. a város egyik legolcsóbb része, ami eredetileg putrisor (Aszódi u. környéke) is erdő közepén van, sok luxusautót láttam ott, mikor arra jártam, nyaralónak használják a legszélén lévő házacskákat, kilátás az erdőre.:))
De ha mondod, hova kell bejuss, és naponta vagy hetente-e, akkor jobban tudunk ötletelni.
Mindenképp kötöttpályás tömegközlekedés lesz az, ami nyerő.
Központ alatt mit értesz, mármint hogy hamar bejussatok? Elég relatív ez...
Autóval? BKV-val? V. kerületet? vagy hol dolgoztok?
A XXII. ker. tényleg nem rossz, de azért onnan nem 20 perc bejutni a belvárosba...
Elnézést hogy nem írtam és köszönöm az eddigi válaszokat.
A munkahely ahová be kellene utazni az a 8.kerület, ezt értettem központ alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!