Miért töltik fel annyian a szájukat? Mire jó ez?
9 órával ezelőtt már feltették ezt másképp:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1243..
Azt hiszik, hogy szebbek, csábosak lesznek.
De mivel a csont és izom rendszert alkotnak, a feltöltött száj aránytalanul változtatja meg az arcukat. Torz lesz tőle.
Ronda kacsaszáj a már ereszkedő arcbőrből kiemelkedve. Torz mosoly, szánalmasan nevetséges merevség.
Elveszíti az önkontrollt, tehát személyiség torzulást is okoz.
Ő szebbnek látja magát, mint amilyen a valóságban.
Viszont ez már jó üzlet, mint a bőrvarrás is.
Uh, azt nem én írtam ki, nekem csak ma jutott ez eszembe. :D
Egyébként nem azért kérdeztem ezt, mert bárki életébe meg döntésébe belekötök, hanem mert számomra elég fura a kacsaszáj, nem tudom a pasiknak mennyire jön ez be.
Mert jó üzlet. Egész iparág alakult ki rá. Akárcsak a tetkó, sminktetko, műköröm, muszáj, muszempilla, és még lehetne sorolni.
Szerintem is nagyon ocsmány, és észrevettem, hogy egy bizonyos szint felett ez halistennek nem lett divat. 😃👍
mert jobb vele szopni a f@szt
szoval ha meglatsz egy ilyet tudhatod hogy szereti a f@szt szopni
Ohh, csak keress rá Pete Burns-ra, a Dead or alive vokáljára. :D
Már meghalt sajnos, de ahogyan őt átoperálták nővé, az kegyetlen.
Pont valami hasonló kérdés fogalmazódott meg bennem is.:D
Még azt csak-csak megértem, hogy valaki, akinek vékony szája van, szeretné kicsit feltöltetni, de azt már nem bírom megérteni, amikor eleve vastagabb ajkú lányok töltetik fel, plusz akkor még utána használnak szájkontúrt meg ajakdúsító rúzst is, aztán úgy néznek ki, mint a donald kacsa. Egyébként nekem alapból vastagabb ajkaim vannak, nekem pont az volt a bajom a múltkor, hogy túl vastag.:D
Én egyébként egy olyan feltöltött szájat nem láttam még, amire azt mondanám, hogy szép, ízléses, természetes és nem annyira mondanám meg róla, hogy mű. Követek tiktokon egy nőt, nem beauty témában, de valahogy mindig olyan fura volt a videókban, nem értettem, miért, aztán rájöttem, hogy azért, mert fel van töltve a szája és úgy néz ki, mintha valami megcsípte volna és be lenne gyulladva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!