Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért festik egy csomóan...

Miért festik egy csomóan nagyobbra a szájukat? Azt gondolják nem feltűnő?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyet látok, hogy pár milliméterrel nagyobbra rúzsozzak a nők (utcán vagy instan híres emberek) a szájukat. Ez szerintem kilométerekről ordít és iszonyú béna és gagyi. Valaki szerint ez nem tűnik fel vagy mi jár a fejükben? Saját szájukat szépen kifestenék előrébb járnának
2019. nov. 26. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Mert még így is nagyobb a szájuk, mint az agyuk.
2019. nov. 26. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Mert nekik ugy tetszik? Hogyha legalabb a ruzstol (megha szarul is van megcsinalni) nagyobbnak latszik

En is regen ezt tettem, mert ugy tetszett

2019. nov. 26. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Hàt mert nekik így tetszik.

Szerintem sem szèp.

De senkise vagyok, hogy megmondjam ki hogy nèzzen ki.

2019. nov. 26. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Azért, mert minden sminkes videóban ezt látják.
2019. nov. 26. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
79%

Mert instán fotón vagy youtube videón látvanyosabb (persze sokan ott is túltolják), és ezért sokan az utcára is ilyen sminket csinálnak. Csak sajnos élőben nehéz eltalálni, hogy kinek mennyire szabad túlmenni az ajkakon, hogy jó legyen. Én magamnak csak a felső ív egy részét szoktam kicsit túlhúzni, de fotózásra a múltkor úgy túlsminkelték, hogy tükörben ijesztő volt, a képeken mégis jól nézett ki. De utcára nem mennék úgy ki.

Egyébként meg ezt este otthon lemossa az ember, jobb mintha szajfeltöltéssel esnének túlzásba.

2019. nov. 26. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!