Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg ezt gondolják az...

Tényleg ezt gondolják az emberek? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok...a kérdésem a pár évben híressé vált chokerekre vonatkozna...Fiúk és lányok válaszát egyaránt várom :) Bocsánat ha volt már ilyen kérdés!Aki nem tud normális választ adni az kérem nyomja meg a visszamenő nyilacskát, köszi ;)

Szóval rengeteg emberen láttam már ilyen chokereket, és nagyon megtetszettek így elhatároztam hogy én is beszerzek egy-két darabot...azt tudtam hogy a magyar boltokban ezeknek nagyon magas ára van(legalábbis ahogy én tudom) így netről gondoltam rendelek...na de nem is ez a lényeg...Másnap beszéltem a barátnőmnek aki rendelkezik jó pár chokerrel és ő elmesélte hogy több helyen hallotta hogy szégyennek tartják hogy a fiatalok ezeket hordják mert régen a prostituáltaknak voltak ilyen ékszereik! Valamint még elmesélte a barátnőm hogy tőle is kérdezték a fiúk hogy ezt nem a prostik hordják?

Lányok tőletek is kérdezték már ezeket az emberek?

Fiúk tényleg fontos ez?

A válaszokat előre is köszönöm :)

##vajon igaz?#mostmilegyen
2017. aug. 6. 11:14
1 2
 1/15 anonim válasza:
nem kérdezték még tőlem sőt nem is tudtam ezt
2017. aug. 6. 11:24
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudtam ezt és szerintem hülyeség. Mikor hordták ezt a qrvák és melyik országban?
2017. aug. 6. 11:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ részben, hogy te miért szeretnél chokert? Azèrt mert mindenki más is ilyeneket hord, vagy esetleg azért mert neked tényleg tetszik, és mondjuk illik a stílusodhoz is? A második esetben nem olyan nagy baj, viszont az emberek az utcán rögtön azt fogják gondolni hogy az első csoportba tartozol...magával ezzel az egész choker dologgal az a gond, hogy az emberek többsége azért veszi ezt fel, mert olyan akar lenni mint a többi lány, és nem próbál meg egyedi lenni...azért remélem te nem ilyen vagy :D Régen egyébként én is szerettem volna egyet, viszont amióta már minden második lányon ilyet látok, azóta messze kerülöm őket :D

Remélem tudtam valamennyit segíteni :)

14/L

2017. aug. 6. 11:28
 4/15 anonim ***** válasza:
73%

Van egy oldal, ott már mémnek számít choker. Mégpedig olyasmit jelent, hogy valaki fekete öves (mint a karaténál). Csak éppen orális szexből. :)

És igen. Volt egy olyan éra, amikor a fekete szalag a nyak körül jelölte a hölgy foglalkozását. :P

2017. aug. 6. 11:35
 5/15 anonim ***** válasza:
66%

Ez gáz:

[link]

Ez nem:

[link]

2017. aug. 6. 12:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan ami tetszik,de nem vennék fel soha chokert.

Valóban a régebbi időkben az utca lányok jelzéseként szolgált a nyak körüli fekete szalag.

2017. aug. 6. 12:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

ennyi erővel rúzst se használjon senki, mert régen a prostituáltak rúzsozták magukat jelezve, hogy hajlandóak orális szexre...

hülyeség az egész.

2017. aug. 6. 13:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Pont néztem egy dokumentumfilmet a Downton Abbey-ről, hogy abban a korban nem volt szabad sminkelni, mert púdert csak a színésznők meg a prostik hordtak. És akkor mi van?

Nekem csak nevetséges, látom a gyerekkori énemet, ahogy a holdjáró sportcipőmben Spice Girls nyalókát nyalok a choker-rel a nyakam körül, és olyan gagyi érzésem van, mintha egy régi Melrose Place részt néznék.

2017. aug. 6. 13:34
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :)

A 3 válaszolónak írok most:Én teljesen elítélem az olyan embereket akik e miatt hordanak dolgokat,én csak szimplán szeretnék mert tetszik :)

2017. aug. 6. 18:01
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Én is hordok,(a sima fekete szalag szerűt... konkrétan egy melltartópánt aminek a kapcsát a másik végébe akasztom ,senki se mondja meg róla) nem kérdeztek még ilyet és divatolásnak se nézték mert semmi más nem "divatos" rajtam, goth/rock stylusú ruhákat hordok ahhoz meg illik, plusz előbb akadnak ki a nyakamban fityegő másik 3 láncon (nem nagy, ilyen vékony lánc+medál szépen egymás alatt) amin madár koponya, pentagram és ankh van :D
2017. aug. 6. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!