Tényleg ezt gondolják az emberek? (a többi lent)
Sziasztok...a kérdésem a pár évben híressé vált chokerekre vonatkozna...Fiúk és lányok válaszát egyaránt várom :) Bocsánat ha volt már ilyen kérdés!Aki nem tud normális választ adni az kérem nyomja meg a visszamenő nyilacskát, köszi ;)
Szóval rengeteg emberen láttam már ilyen chokereket, és nagyon megtetszettek így elhatároztam hogy én is beszerzek egy-két darabot...azt tudtam hogy a magyar boltokban ezeknek nagyon magas ára van(legalábbis ahogy én tudom) így netről gondoltam rendelek...na de nem is ez a lényeg...Másnap beszéltem a barátnőmnek aki rendelkezik jó pár chokerrel és ő elmesélte hogy több helyen hallotta hogy szégyennek tartják hogy a fiatalok ezeket hordják mert régen a prostituáltaknak voltak ilyen ékszereik! Valamint még elmesélte a barátnőm hogy tőle is kérdezték a fiúk hogy ezt nem a prostik hordják?
Lányok tőletek is kérdezték már ezeket az emberek?
Fiúk tényleg fontos ez?
A válaszokat előre is köszönöm :)
Ez attól függ részben, hogy te miért szeretnél chokert? Azèrt mert mindenki más is ilyeneket hord, vagy esetleg azért mert neked tényleg tetszik, és mondjuk illik a stílusodhoz is? A második esetben nem olyan nagy baj, viszont az emberek az utcán rögtön azt fogják gondolni hogy az első csoportba tartozol...magával ezzel az egész choker dologgal az a gond, hogy az emberek többsége azért veszi ezt fel, mert olyan akar lenni mint a többi lány, és nem próbál meg egyedi lenni...azért remélem te nem ilyen vagy :D Régen egyébként én is szerettem volna egyet, viszont amióta már minden második lányon ilyet látok, azóta messze kerülöm őket :D
Remélem tudtam valamennyit segíteni :)
14/L
Van egy oldal, ott már mémnek számít choker. Mégpedig olyasmit jelent, hogy valaki fekete öves (mint a karaténál). Csak éppen orális szexből. :)
És igen. Volt egy olyan éra, amikor a fekete szalag a nyak körül jelölte a hölgy foglalkozását. :P
Van olyan ami tetszik,de nem vennék fel soha chokert.
Valóban a régebbi időkben az utca lányok jelzéseként szolgált a nyak körüli fekete szalag.
ennyi erővel rúzst se használjon senki, mert régen a prostituáltak rúzsozták magukat jelezve, hogy hajlandóak orális szexre...
hülyeség az egész.
Pont néztem egy dokumentumfilmet a Downton Abbey-ről, hogy abban a korban nem volt szabad sminkelni, mert púdert csak a színésznők meg a prostik hordtak. És akkor mi van?
Nekem csak nevetséges, látom a gyerekkori énemet, ahogy a holdjáró sportcipőmben Spice Girls nyalókát nyalok a choker-rel a nyakam körül, és olyan gagyi érzésem van, mintha egy régi Melrose Place részt néznék.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :)
A 3 válaszolónak írok most:Én teljesen elítélem az olyan embereket akik e miatt hordanak dolgokat,én csak szimplán szeretnék mert tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!