Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gondolják a rockerekről...

Miért gondolják a rockerekről azt hogy ápolatlan emberek?

Figyelt kérdés
Ismerősömmel kíváncsiak voltunk úgyhogy oda mentünk random emberekhez az utcán és megkérdeztük őket. Átlagban mindenki azt mondja hogy ápolatlan , hülye (majdnem analfabéta) és udvariatlan emberek akik szarokat hallgatnak. Ti mit gondoltok erről? Én simán meg tudom cáfolni! Rocker vagyok, minden nap fürdök és tiszta vagyok, Intelligens vagyok és felvilágosult na meg udvarias is. Miért gondolják ezeket a rockerekről amikor lassan ez az a társadalmi réteg ami normális. Gondolok ellentétben a másik társadalmi rétegre a páwákra na meg a Swag-ekre.
2013. okt. 2. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztereotípia. Ez ellen kardoskodni alighanem szélmalom harc. Cigány és zsidó is lehet jóember, mégis mindenki rühelli őket, mint a szart, mert egy kalap alá sorolja az összeset.
2013. okt. 2. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igaza van az első válaszolónak. A társadalmi helyzeten senki nem nem tud változtatni, teljesen mindegy, hogy hány ember áll mellette.
2013. okt. 2. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
mert egyszerűbb a legtöbb embernek így beskatulyázni másokat, mintsem megismerni rendesen őket. hozzáteszem: én is eme szubkultúrába tartozom én pl:. egy csomószor megkaptam már másoktól, hogy nem is vagyok "igaz" rocker, mert ápolt vagyok, normális vagyok stb. én erről annyit szoktam mondani: ha valaki így ítél meg csak azért mert a társadalom nagy része ezeket gondolja rólunk, hát tegye, nem az én szegénységi bizonyítványom ez.
2013. okt. 2. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegyik társadalmi rétegben...
2013. okt. 2. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én se étem ._. nem vagyok rocker, közöm sincs hozzájuk. és ha már valaki igénytelen meg udvariatlan azok a swagek meg a páwák.. rühellem őket. nem csak külsőre de belsőre is. egyik osztálytársam rocker és nagyon udvarias, mindig előreenged az ajtóban meg minden, ellenben van egy bu*i páwa aki simán elém áll-.- L.
2013. okt. 2. 17:53
 6/8 Herczeg Levente ***** válasza:
90%

Én jómagam rocker vagyok,ápolatlan biztos nem vagyok,naponta fürdök,és 2 naponta hajat mosok,de van olyan naponta attól függ milyen állapotban van a hajam :D (hát közepéig érő)

Alapból agresszív állatoknak néznek minket,mert nem lágy fost hallgatunk,aminek nincs értelme szövege szalagon gyártott "jó érzésű" zene...

15/F

2013. okt. 3. 21:25
 7/8 Mr.Censored válasza:
Egyáltalán nem alkotóeleme egyik felsorolt jellemző se a szubkultúránknak.Persze nem lehet kizárni, minden társadalmi rétegben vannak igénytelenek, ránk azért mondják(szerintem), mert össze kevernek a PANKOKKAL, ők aztán tényleg nem viszik túlzásba a tisztálkodást, legalábbis jórészük, na meg az is közre játszhat, hogy szipmlán csak buták az emberek és mivel mi nem vagyun olyanok, mint ők, ezért fikáznak bennünket, ezellen nem sokat lehet tenni, de személy szerint én nem is akarok, hadd féljenek tőlünk, mert VAN OKUK RÁ!!!Skinhead 4 life!
2013. okt. 19. 16:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo! Egy valoban intelligens ember nem allitja magarol hogy intelligens, ettol fuggetlenul en is rocker vagyok, hosszu hajam van, ha kell segitek az embereknek (ami a meno divatos baratainkrol nemigen mondhato el) es ugy godolom hogy iszonyatos bunko tiszteletlensegem mellett tudok emberekkel normalisan beszelni. Egyebkent szerintem azert mert felnek az ismeretlentol es hat meg kell hayni ha egy hosszu haju borkabatos urge szigoru tekintettel el mey melletted te is megilletodsz
2013. nov. 26. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!