Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért gondolják a nők, hogy...

Miért gondolják a nők, hogy nem sminkelni jó dolog?

Figyelt kérdés

Hogy ettől különlegesek, jobbak másoknál. Itt is érkezik mindig a sok rosszindulatú komment a sminkellenesek részéről a sminkes kérdésekre.

Nem érzem magam kevesebbnek attól, hogy szépen ki tudom magam sminkelni. Gyakoroltam, "megdolgoztam érte", hogy sikerüljön.

Aki ellene van, örüljön neki, hogy smink nélkül is jól elvan. Ne fájjon már, hogy másoknak a smink ad valami pluszt.

2017. okt. 19. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez segít valamit, én nagyon tisztellek, hogy tudsz sminkelni.Nekem iszonyúan macerásnak tűnik. Biztosjót tenne, hisz nem vagyok szép, de annyira ronda se, hogy sminkben is csúnya legyek, de nem motivál.

Viszont nem is kötök bele senkibe emiatt. Nulla, kevés, erős vagy túlzottsmink, mindenki csináljon, amit akar, nekem az miért fájna? Bár értem a mozgatórugót amögött, hogy ezért vagy azért belekössünk másba, csak épp én nem úgy működöm. Semmivel nem leszek attól több, hogy mást lehúzok, de ha igazságtalanul teszem, akkor inkább kevesebb...

Az emberek sokszor ilyenek, próbálj nem törődni velük. Edzel, lefogysz jó alakúra, eleve jó alakod van, mosolyogsz, eszel húst, nem eszel húst? Nincs határa, mibe bele nem kötnek az emberek. Nekem a mosoly volt a maximum eddig, egy morc fickót az is irritált... Pedig még smink se volt rajtam, ugye.

2017. okt. 19. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem minden nem sminkelő nő gondolja ezt így. Vannak ilyenek, mint ahogy az ellenkezőjével is találkoztam már. Én például rendszeresen sminkelek, de nem gondolom, hogy gáz lenne, ha valaki nem sminkel. Sőt, valamilyen szinten irigylem is őket, hogy nézzenek ki bárhogyan, de föl merik vállalni a "valódi" arcukat. Én smink nélkül ki se szeretek lépni az utcára, ha mégis előfordul, szorongok és nem érzem úgy jól magam. Kell az a kis plusz, amit a smink ad. Ha ettől valaki engem kevesebbnek gondol, hát legyen, nem nagyon érdekel, ez a fajta gondolkodásmód csak őt minősíti. Nem fogom magam rosszul érezni mások előtt csak azért, hogy másnak megfeleljek.
2017. okt. 19. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
7%
Engem is zavar a mosoly. Utálom a mosolygós lányokat. Ijesztő.
2017. okt. 19. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

Én nem gondolom így, sőtszerintem elég jó dolog, ha valaki egy igényes, szép sminket el tud készíteni.

PDF Én azt nem bírom, mikor egy 13-15 éves lány 3 soron keresztül sorolja, hogy miket ken magára hétköznap. Fel nem fogom miért kell MINDENNAP alapozó, korrektor,púder,bronzosító meg a többi. Levegőhöz se jut a bőrük és csodálkoznak, hogy pattanásuk van.

2017. okt. 19. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
Részemről jó dolog. Szebb úgysem leszek a sminktől, mert ezen a fejen egy varázsló sem tud segíteni; a festéket nem bírom elviselni a bőrömön, nem kell állandóan amiatt aggódnom, hogy valami elkenődött vagy átfénylett-e már; nem kell tízezreket kiadnom ilyen-olyan sminkfelszerelésekre, amikről azt sem tudom, mire valóak, nem kell reggelente a tükör előtt pacsmagolnom. Ettől neked nem kell megsértődnöd, ha kisminkelve érzed jól magadat, akkor sminkelj. Csak ne kenj magadra annyit, hogy más ember tűnj tőle.
2017. okt. 19. 23:18
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Azért nem szeretem a sminket, mert: a férfi a szájával, a nő a külsejével hazudik. Ebbe természetesen beletartozik a smink, push-up melltartó és minden ilyen. Továbá számomra visszatetsző, ha látom az alapozót és a púdert.

Ettől függetlenül a feleségem is szokott évente egyszer-kétszer sminkelni, de az teljesen diszkrét módon teszi.

2017. okt. 20. 08:38
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Mert azt gondolják, hogy az embernek nem úgy kell kinéznie, ahogy saját magának tetszik, hanem az ő ízlésüknek kell megfeleni. Mert azt gondolják, hogy egy vörös rúzs hazugság, hogy át akarod verni őket (mondjuk nem tudom, hogy melyik felnőtt embert lehet átverni ezzel :D ). Mert elképzelésük szerint mindig minden hibát hirdetni kell magunkon, tehát ha elfeded a pattanásod, akkor megvezeted őt, mert ő nem kezdene veled (mert a nő egyetlen célja ugyebár az, hogy másoknak tessen)Mert nem tudják hogyan kell sminkelni és nem is akarják megtanulni. Mert azt hiszik, hogy az alapozótól pattanásosak lesznek, vagy mert nincsenek tisztában a megfelelő arctisztítás és megfelelő kozmetikumok beszerzésének menetével.
2017. okt. 21. 13:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hozzátenném a fentihez, hogy nekem semmi bajom azzal, ha valaki nem akar sminkelni, attól még ugyanolyan szép lehet + magánügy. Pontosan ezért dühítenek a sminkellenesek, mert ez magánügy.
2017. okt. 21. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
En leszoktam rola. Munkahelyemen folyik rolam a viz, nekem maceras. A borom nem szereti, alapbol is csúnya a smink nekem ratesz, mert kihangsulyozza. Szamomra draga is. Addig nincs bajom a sminkelokkel, amig el nem kezdenek igenytelenezni. Mert minden vagyok csak az nem. :D
2017. okt. 22. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Aki sminkel van rá pénze tehat nem extra csóró, és ügyes is benne ha jol néz ki a sminkje és ad magára.
2020. okt. 13. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!