Miért gondolják a nők, hogy nem sminkelni jó dolog?
Hogy ettől különlegesek, jobbak másoknál. Itt is érkezik mindig a sok rosszindulatú komment a sminkellenesek részéről a sminkes kérdésekre.
Nem érzem magam kevesebbnek attól, hogy szépen ki tudom magam sminkelni. Gyakoroltam, "megdolgoztam érte", hogy sikerüljön.
Aki ellene van, örüljön neki, hogy smink nélkül is jól elvan. Ne fájjon már, hogy másoknak a smink ad valami pluszt.
Ha ez segít valamit, én nagyon tisztellek, hogy tudsz sminkelni.Nekem iszonyúan macerásnak tűnik. Biztosjót tenne, hisz nem vagyok szép, de annyira ronda se, hogy sminkben is csúnya legyek, de nem motivál.
Viszont nem is kötök bele senkibe emiatt. Nulla, kevés, erős vagy túlzottsmink, mindenki csináljon, amit akar, nekem az miért fájna? Bár értem a mozgatórugót amögött, hogy ezért vagy azért belekössünk másba, csak épp én nem úgy működöm. Semmivel nem leszek attól több, hogy mást lehúzok, de ha igazságtalanul teszem, akkor inkább kevesebb...
Az emberek sokszor ilyenek, próbálj nem törődni velük. Edzel, lefogysz jó alakúra, eleve jó alakod van, mosolyogsz, eszel húst, nem eszel húst? Nincs határa, mibe bele nem kötnek az emberek. Nekem a mosoly volt a maximum eddig, egy morc fickót az is irritált... Pedig még smink se volt rajtam, ugye.
Én nem gondolom így, sőtszerintem elég jó dolog, ha valaki egy igényes, szép sminket el tud készíteni.
PDF Én azt nem bírom, mikor egy 13-15 éves lány 3 soron keresztül sorolja, hogy miket ken magára hétköznap. Fel nem fogom miért kell MINDENNAP alapozó, korrektor,púder,bronzosító meg a többi. Levegőhöz se jut a bőrük és csodálkoznak, hogy pattanásuk van.
Azért nem szeretem a sminket, mert: a férfi a szájával, a nő a külsejével hazudik. Ebbe természetesen beletartozik a smink, push-up melltartó és minden ilyen. Továbá számomra visszatetsző, ha látom az alapozót és a púdert.
Ettől függetlenül a feleségem is szokott évente egyszer-kétszer sminkelni, de az teljesen diszkrét módon teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!