Miért töltetik fel a szájukat egyes nők?
A kérdésem arra irányul hogy ha ránézek egy feltöltött szájú nőre az jut eszembe hogy olyan mintha folyamatosan nyomnák a száját egy üveglappal, vagy mint egy kacsacsőr...minden esetre semmi pozitív...
Tényleg van aki meglát egy ilyet és azt mondja "de szép én is ilyet akarok!"? Szexinek érzik magukat feltöltött szájal? Vagy miért csinálják?
Talán azért, mert a dús ajkakat sok férfi vonzónak találja. Gondoljunk csak Angelina Joliera. Nőként is el kell ismernem, gyönyörű telt ajka van, irigylem.
Nem sok nőnek adatnak meg a természetesen telt ajkak, ezért egyesek elhatározzák, hogy feltöltetik. Ezzel még semmi gond nem lenne, de egyesek olyan szintű túlzásba esnek, hogy ún. "kacsaszájat" csináltatnak maguknak.
Továbbá azt sem veszik figyelembe, hogy illik-e az arcformájukhoz.
Nekem van ismerősöm, akinek fel van töltve az ajka, mert nagyon vékony eredetileg. Neki szép, közepes teltségű ajkai lettek a feltöltés után,meg nem mondanád, hogy nem eredeti, én is onnan tudom, hogy mesélte. Azért csinálta meg, mert volt rá pénze és nem tetszett neki a szája.
Ha azokra gondolsz, akiknek hatalmas kacsaszája van, gondolom nekik súlyos önbizalomhiányuk van, és csak így érzik magukat nőnek.
Valószínűleg többet használják a szájukat sz.pásra,mint az átlag és hát a pasiknak ez izgató.
A másik tippem vissza a természethez elvet vallják ősi majom mivoltunkra akarnak hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!