Nagyon kis mellem van és emiatt semmilyen szép, nőies ruha nem áll jól, nagyon önbizalomhiányom van ez miatt. Érdemes lenne megműttetnem?
Figyelt kérdés
20 éves kor alatt vagyok2023. jún. 16. 16:11
41/64 anonim válasza:
Mivel én irtsm h rakj fel izléses kepet, én szeretnek kérni.
42/64 anonim válasza:
Szívesen elmondom, hogy mit gondolok rólad.
43/64 anonim válasza:
Ahány ember, annyi preferencia. Én vonzónak találom a kis melleket, a nagyobbak viszont szabályosan taszítanak.
44/64 anonim válasza:
Küldött valakinek képet a Kérdező?
45/64 anonim válasza:
#45 nekem se tetszik a nagy mell
47/64 anonim válasza:
Nemigen értem a 43-as és a 46-os hozzászólások lepontozását. Tény, hogy nem gyakori, de vannak férfiak, akiket kifejezetten taszít a nagy mell. Én 3 ilyet ismertem személyesen, az egyikük úgy nyilatkozott, hogy a nagy mellektől kimondottan viszolyog, ellenben a kicsiket őrülten szexinek tartja, a másik azt mondta, hogy azért tetszik neki a kicsi, mert sosem fog megereszkedni, a harmadik pedig a nagy mellekről valahogy a kövérségre asszociál, ezért nem tudja vonzónak találni őket.
48/64 anonim válasza:
#35! Nekem is küldhetsz képet!
49/64 anonim válasza:
#48 pedig elég gyakori nem mindenki szereti a hatalmas nagy lógós melleket
50/64 anonim válasza:
43 45 🤣🤣
Ezt 1000 év múlva sem hiszi el senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!