Nagyon kis mellem van és emiatt semmilyen szép, nőies ruha nem áll jól, nagyon önbizalomhiányom van ez miatt. Érdemes lenne megműttetnem?
Tini koromban én is meg akartam műtetni, de mára már nagyon örülök, hogy nem tettem.
Szerintem várj még egy jópár évet. Esetleg próbálj meg hízni egy kicsit hátha cicire is megy, a szivacsos melltartó sem rossz javaslat.
Menyasszonyomnak időről-időre visszatérő hátfájdalmai vannak, amik van hogy elmúlnak és van hogy nem. Okok: ülőéletmód, stressz, nagy mellek.
A múlt éjjelt a Szent Imrében töltöttük...
És igen: a kis cicik is szépek. :)
Szerintem ennyi idősen még várhatsz nyugodtan. Emlékszem 20 évesen én sem voltam vele elégedett, aztán idővel nemhogy elfogadtam, de kifejezetten megszerettem, egyáltalán nem szeretnék nagyobbakat már.
Nyilván a kicsi mindenkinek mást jelent, így az is szubjektív, hogy kit mennyire zavar.
Nekem ne küldj, mert én tudom, magamról, tök mindegy, ki mit mond, úgyis az igazság fog élni benned, amit Te gondolsz.
Meg hiába mondja itt bárki, hogy jó az úgy, úgyis te élsz vele, nem mi.
Ezért mondom, hogy tök szubjektív a dolog, megértem, hogy most így gondolod, de szerintem még bőven változhat a véleményed, illetve nagyon sok ruha kifejezetten kismellen áll csak jól, érdemes olyanokat keresned akkor, vagy valami mást, ami miatt megszereted a kis melleket. Hanem megy, majd akkor megműttetheted, ha továbbra is így gondolod.
Nekem pl. ami segített, hogy láttam valami szupermodellt, akinek nálam is kisebb mellei voltak és tök jól állt neki a piercing. Keresgélés után néztem, hogy nekem a piercing kifejezetten nem tetszik nagyobb melleken, csak kisebbeken, Úgyhogy elmentem megcsináltatni és tökre megszerettem a kisebb méretemet, sőt miután kivettem az ékszert is ugyanúgy szeretem őket.
Tehát tök mindegy, ki mit mond, amíg TE nem szereted őket, sztem mondhat itt akárki akármit a melleidre. Te élsz vele, nem mi.
Akkor gondoljuk végig. 20 éves kor alatt vagy, de mennyire? 13? 16? 18?
Előző számoktól is függ, hogy mennyire vagy vagy nem vagy fejlődésben.
Nekem az a véleményem anyukaként, hogy van az a pont, amikor nem kell a természet adta dologba berokkanni. Ha úgy érzed, hogy ez az a pont, akkor egyeztess a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!