Kövér lányoknak milyen ballagási ruha/szoknya lenne jó?
Zsák?
Foggy le, mint ìrtad, van még idő!!!
#1 hogy te mekkora kőbunkó vagy!
És amúgy meg max. fogyj lehetne.
Sajnálom kérdező, hogy nem tudok értelmes választ adni, de milyen színű a nyakkendőtök?
H&M-ben vannak ezek a h&m+ jelzesu ruhadarabok, ezek nagyobb meretekben kaphatoak
Es amugy vannak tok jok, multkor nagyon csalodott voltam, mert azt hittem van attol azaz en meretemben is (pont szoknyat neztem), de nem volt csak nagy
Mekkora bunkó már ez, fogyj le... És ha nem is tehet róla? Lehet ez genetika is!
Egyébként tényleg még sok időd van rá, szerintem nézelődj bátran boltokba, és próbálgass fel, és látod hogy áll. Kimondottan most ballagásra nem nagy a választék, talán a tavaszi kollekciók közt már lehet, de még akkor se leszel elkésve.
Akár még kínai üzletekbe is találhatsz magadnak valót.
6-os: Az, hogy valaki kövér, nem a genetikán múlik.Az igen, hogy valaki könnyen hízik, de ha figyel a súlyára akkor nem lehetetlen nem elhízni.
Kérdező: Menj el pár boltba, és próbálgass:) Nem mindegy hogy oszlik el a súly, mindenkinek más áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!