Mit tegyek, ha nem merek olyan ruhákat felvenni, amilyeneket szeretnék?
Kit érdekel, hogy mit gondolnak?
A te ruhaid, a te tested, a te ízlésed. Sokkal jobb egy ragyogó színfolt a sok ugyanolyan tucat kozott.
Mutasd meg az igazi ened, mindig legyél önmagad igy meg boldogabb lehetsz, ne engedj a hulye társadalmi elvárásnak.
Őszintén, mit tehetnek ha felveszed ezeket a ruhákat? Kinevetnek? Es? Kit erdekel
En kb ugy öltözködom ahogy a lakohelyemen nem igazan szoktak, megesik, hogy bámulnak de teljes mértékben hidegen hagy. Egy eletem van nekem is es neked is eld ugy ahogy szeretned minden kötöttség nelkul.
Én is csak azt tudom mondani, hogy szard le. Nekem is idő kellett, mire fel mertem vállalni a stílusomat, és biztos vagyok benne, hogy nagyon sok embernek nem tetszik, de nem érdekel. Komolyan... az ő bajuk. Ha azon gondolkoznak, hogy mennyire nem tetszik nekik más ember stílusa/ruhatára, akkor az tényleg az ő bajuk.
Tudod, milyen előnye lett annak, hogy fel mertem vállalni magamat? Nem ülnek mellém a buszon öregek. :D
Én se merem sokszor/néha úgy öltözni,ahogy igazán tetszene. Ugyanis extrémebb stílusban mozognék...igaz, ahhoz,hogy valóban extrémebb legyen a ruházatom, olyan felsőket, nadrágokat kellene vennem(amik lehet,nem is olyan olcsóak).
Mit tudsz tenni? Letojni, hogy másik mit gondol. Én inkább család előtt rejteném el a stílusom extrémségét, meg beszólogatos emberek előtt.
Ja, nagy eséllyel se önbizalmam, se önbecsülésem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!