Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha nem merek...

Mit tegyek, ha nem merek olyan ruhákat felvenni, amilyeneket szeretnék?

Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdés, de ez így van nálam. Nagyon tetszenek pl a Sugarbird ruhái, viszont nem merek ott vásárolni, mert félek, hogy mit szólnak az osztálytársak, hogyha olyan színes ruhákat veszek fel. Helyette inkább mindig a seszínű, unalmas ruhákat hordom, de már nagyon unom őket. Mit tegyek, hogyan legyen önbizalmam ilyen téren?

2020. szept. 19. 13:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel, hogy mit gondolnak?

A te ruhaid, a te tested, a te ízlésed. Sokkal jobb egy ragyogó színfolt a sok ugyanolyan tucat kozott.

Mutasd meg az igazi ened, mindig legyél önmagad igy meg boldogabb lehetsz, ne engedj a hulye társadalmi elvárásnak.

Őszintén, mit tehetnek ha felveszed ezeket a ruhákat? Kinevetnek? Es? Kit erdekel

En kb ugy öltözködom ahogy a lakohelyemen nem igazan szoktak, megesik, hogy bámulnak de teljes mértékben hidegen hagy. Egy eletem van nekem is es neked is eld ugy ahogy szeretned minden kötöttség nelkul.

2020. szept. 19. 13:45
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Bár az első válaszoló tökéletesen összefoglalta, én is azt tanácsolom neked, hogy ne foglalkozz ennyit azzal, hogy kit gondolnak mások. Egy életed van, azt nyugodtan éld meg úgy, ahogy szeretnéd. Nyugodtan próbáld ki ezt a stílust, ha úgy érzed, ettől tudnál kiteljesedni. Csak bátran! Tudom, hogy nagyon nehéz felvállalnod magad, én is ezzel küzdök,de ne add fel, mert mindennél jobban megéri! :)
2020. szept. 19. 14:56
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Aki szalad - nem látja. Aki szeret - nem bánja. Tégy úgy, ahogy Neked jól esik.
2020. szept. 19. 15:41
 4/18 anonim ***** válasza:
28%
ennyi pénzed van és nincs önbizalmad? :) Nemcsak színes, hanem fekete és fehér ruhák is vannak, vagy pl. öv, kezdjél azzal. Én ilyet csak alkalomra vennék fel, nem mindennapi használatra.
2020. szept. 19. 16:39
 5/18 Metionin ***** válasza:
100%
Vedd be a leszarom tablettát. Gondolj arra, hogy milyen rövid ideig élünk, hadd öltözzünk már úgy ahogy tetszik. Esetleg először próbáld ki a színes ruhákat pl. nyaraláson vagy ahol nem ismernek, hamar rá fogsz jönni, hogy valójában senkit sem érdekel. Az osztálytársak meg csak random emberek, akikkel x ideig össze vagy zárva, semmi közük hozzá hogy mi van rajtad. Minden csoda 3 napos, majd megszokják.
2020. szept. 19. 17:55
 6/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Szerintem mások miatt visszafogni magad elég buta dolog. Nem lehet leélni úgy egy életet, hogy azon aggódsz, mit gondolnak mások. Illetve le lehet, de nem érdemes.
2020. szept. 19. 18:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak azt tudom mondani, hogy szard le. Nekem is idő kellett, mire fel mertem vállalni a stílusomat, és biztos vagyok benne, hogy nagyon sok embernek nem tetszik, de nem érdekel. Komolyan... az ő bajuk. Ha azon gondolkoznak, hogy mennyire nem tetszik nekik más ember stílusa/ruhatára, akkor az tényleg az ő bajuk.

Tudod, milyen előnye lett annak, hogy fel mertem vállalni magamat? Nem ülnek mellém a buszon öregek. :D

2020. szept. 19. 21:06
 8/18 anonim ***** válasza:
Ti megnéztétek ezeket a ruhákat? Akik lepobtoztak? 30-40ezer egy ruhadarab. Egy pulcsi vagy szoknya.
2020. szept. 20. 08:50
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) És utolsó: tudom, hogy drágák, és nem azt gondoltam, hogy mostantól csak ott szeretnék vásárolni, max 1-2 darabot, ami tetszik szeretnék venni. És hát én elég félénk vagyok, ezért félek, hogy mit szólnak a változtatástól.
2020. szept. 20. 10:45
 10/18 anonim ***** válasza:

Én se merem sokszor/néha úgy öltözni,ahogy igazán tetszene. Ugyanis extrémebb stílusban mozognék...igaz, ahhoz,hogy valóban extrémebb legyen a ruházatom, olyan felsőket, nadrágokat kellene vennem(amik lehet,nem is olyan olcsóak).

Mit tudsz tenni? Letojni, hogy másik mit gondol. Én inkább család előtt rejteném el a stílusom extrémségét, meg beszólogatos emberek előtt.

Ja, nagy eséllyel se önbizalmam, se önbecsülésem sincs.

2020. szept. 20. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!