Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha nem merek...

Mit tegyek, ha nem merek olyan ruhákat felvenni, amilyeneket szeretnék?

Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdés, de ez így van nálam. Nagyon tetszenek pl a Sugarbird ruhái, viszont nem merek ott vásárolni, mert félek, hogy mit szólnak az osztálytársak, hogyha olyan színes ruhákat veszek fel. Helyette inkább mindig a seszínű, unalmas ruhákat hordom, de már nagyon unom őket. Mit tegyek, hogyan legyen önbizalmam ilyen téren?

2020. szept. 19. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#7: hm, csak nem valami szubkultúrába tartozol?:D Metál, punk, goth? Számomra az ilyen stílusú személyek üde színfoltok.
2020. szept. 20. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:
#11: Grunge/rocker :D
2020. szept. 20. 19:55
 13/18 anonim ***** válasza:
#12: megnéztem grunge-t képeken. Nem olyan hajmeresztő,hogy ettől féljenek az emberek.:D
2020. szept. 20. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elítélnek a neccharisnyáim, combzoknijaim, tetkóim, és piercingjeim miatt. :D Mert "k..UrVáS"...
2020. szept. 20. 22:07
 15/18 anonim ***** válasza:
#14: huh. :O Ja hát persze, mert nem a megszokott ruhában tolod.
2020. szept. 20. 22:14
 16/18 Metionin ***** válasza:
100%
14, szard le, az én kinézetemre is azt mondják egyesek, hogy kihívó pedig sohasem rakom ki a mellem, hasam, fenekem. Nekem az a kihívó ha valaki ezt csinálja. A k/urvás kifejezés is ilyen, van akinek minden az ami nem a hétköznapi egyenkinézet, holott pl. a tetkónak semmi köze a k/urvákhoz. Engem a fűzőm miatt k/urváztak le egyszer. Normális (nem fehérnemű) fűző alatta fekete felsővel, hozzá normál hosszúságú szoknya. Ez kurvás de a fél feneket mutogató sort nem, amiben az illető járt, hát oké.
2020. szept. 21. 13:44
 17/18 anonim ***** válasza:

#14: :)

Köszi. De azért nem ilyen könnyű, sajnos.

Fűző az nem is olyan, ha nincs kitéve. De az a gothok közt megszokott viselet. (Jó, nem mindegyiknél.:D)

Azért a majdnem kimutató nadrágot szokták 3.14csanadrágna nevezni azért.

2020. szept. 24. 00:42
 18/18 Girlll3 ***** válasza:
100%
Drága ruhák. De kit érdekel ki mit szól?! Ez az önbizalom.
2020. szept. 28. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!