Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Pszichológus tényleg adhat...

Pszichológus tényleg adhat papírt, aminek segítségével támogatott plasztikai beavatkozást kapok?

Figyelt kérdés

Én esetemben a füleimnél van a gond. Eléggé sok gondom van vele, és lelkileg rohadtul megvisel a dolog. Már 7 éve ezzel küzdök, még mindig nem tudtam elfogadni...

Olvastam még itt gyk-n, hogy valaki kapott ilyen papírt, de azóta nem tudom van-e ilyen lehetőség.

Mellesleg a vicc az egészben, hogy az orrom még rosszabb, szóval duplázva a dolgokat : szó szerint lelki roncs vagyok, és mondhatni ki vagyok közösítve. Pénz még az orromra is nagyon nehez jön össze sajnos, de még az sem biztos...

2022. ápr. 13. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
18%

18 éves kor alatt ingyenesek az ilyen jellegű beavatkozások ha tényleg bizonyítja valami papír, hogy kiközösítés ér miatta. Több ismerősöm számolt be erről.

Viszont 18 fölött nem. Van speciális finanszírozási osztály a neak-nál, de elég kritikusak az elbírálók. Ha ennyire zavar, egy próbát megérhet náluk.

2022. ápr. 13. 19:52
 2/8 A kérdező kommentje:

1. Az már nem volt kérdés, de köszi!xd

2. Akkor sajna marad a lelki nyomor. Azért ennek még utánajárok, köszönöm!

2022. ápr. 13. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Van egy rossz hírem, a depressziódnak nem a füleid okozója, hanem már a következménye a hozzá fűződő szorongásod. Hiába fogod megműttetni, utána más miatt kezdesz majd szorongani. Sebész helyett inkább lelki terapeutát keress.
2022. ápr. 13. 20:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Szorongást már megszoktam, de ez a kettő műtét félig-meddig biztos feloldaná, illetve lehetne életem is végre. Biztos nem ártana egy ilyen terapeuta utána, de előtte semmi sem venne rá arra, hogy így tudjam elfogadni magam. Azért köszönöm!
2022. ápr. 13. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:
15%
Ful: ejjelente aludj ful lesimito fejpantban. Alakulni fog
2022. ápr. 14. 04:27
 6/8 anonim ***** válasza:
30%

❌ Nem javaslom az állami plasztikázást! Én már voltam ilyenen....EGY ÉLETRE MEGBÁNTAM!

❌ Nem történt változás!De úgy nyúltak hozzá,hogy már semelyik orvos sem lenne képes megcsinálni!

❌ Akármennyi pénzem is lenne már rá !

☑️ Inkább várjál vele/gyűjtögessél, és aztán keress fel egy jó plasztikai sebészt...

2022. ápr. 14. 04:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A fülplasztika állami támogatása 14. életévig biztosított. Az előző hozzászólónak igaza van. Inkább gyűjts pénzt és menj el magánorvoshoz. De nem mindegy ám, hogy kihez!!!

A legnagyobb közösségi oldalon van egy zárt csoportunk Fülplasztika néven. Tudunk segíteni megfelelő dokit keresni. :)

2022. ápr. 15. 12:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Dr.Rezek Ödönt néztem, elvileg ő a legjobb, persze azért rákeresek arra a csoportra!:)

2022. ápr. 15. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!