Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha nemet szeretnék változtatni...

Ha nemet szeretnék változtatni, az kábé mennyibe fog kerülni? F/17

Figyelt kérdés

Értem úgy, hogy férfi testbe születtem, de tudom, hogy igazából nő vagyok. A melleim már rendben vannak a hormontablettáknak hála, csak kicsit szőrös a bimbim :D

A kukimat mennyibe kerülne eltávolíttatni, és kihez forduljak?

2008. dec. 14. 23:46
1 2 3 4 5
 41/43 Foxxxy válasza:
0%
Annyi hülye ember van...ez egy betegség..orvosilag igazolható hogy az ilyen ,,emberek" ffi testben születnek, de női aggyal. ez nem pszicholóhia probléma. csatlakoznom kell egy előttem szólóhoz. Egy félresikerült ember vagy.:) a legjobb megoldás nem a műtét hanem az öngyilkosság;)
2010. júl. 18. 01:13
 42/43 anonim ***** válasza:
0%

vegyél fel hitelt rá aztán dögölj bele a törlesztőrészletébe...

sajnálom de az ilyet mélységesel elvetem

hogy a kérdésre is valamilyen választ adjak remélem sokkal többe kerül, mint amennyit valaha is össze tudsz kuporgatni

18/FÉRFI! (aki férfinak is érzi magát!!!)

2010. aug. 19. 00:33
 43/43 anonim válasza:
100%

Wow. Legyetek büszkék hogy férfiak vagytok.:D

Mindig is tudtam, de most már biztos vagyok hogy az emberek a legnagyobb férgek a világon.

Ez a fiú választ szeretett volna a kérdésre és nem azt hogy pár 17-18 éves köcsög, undorító dolgokat írjon neki, mint pl: a halál.

Hogy lehet ilyet kívánni? Nem is értem...

Mindegy nem ítélkezünk, mindenki szenved majd eleget mikor eljön az ideje!:)

Fogalmam sincs mennyibe kerülhet a műtét, de milliós tételekről beszélünk, szóval nagyon sokat kell kuporgatnod majd. Én is ebben a helyzetben vagyok,fogalmam sincs hogy kezdek neki. De NEM LESZEK ÖNGYILKOS:D Kiegyensúlyozott boldog életet élek és ha már egy-két embert ezzel felbosszantok akkor már érdemes volt leírnom:D

Sok sikert kívánok neked, Légy nagyon boldog és élj teljes életet! :)

2011. szept. 16. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!