Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha nemet szeretnék változtatni...

Ha nemet szeretnék változtatni, az kábé mennyibe fog kerülni? F/17

Figyelt kérdés

Értem úgy, hogy férfi testbe születtem, de tudom, hogy igazából nő vagyok. A melleim már rendben vannak a hormontablettáknak hála, csak kicsit szőrös a bimbim :D

A kukimat mennyibe kerülne eltávolíttatni, és kihez forduljak?

2008. dec. 14. 23:46
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
37%
Tényleg kamu kérdés, már csak azért is, mert az ANDROCUR nevű gyógyszertől egy fél mm-t sem fognak nőni egy férfi mellei, kedves kérdező...
2009. febr. 7. 15:14
 32/43 anonim ***** válasza:
22%
FÚÚJ..NE AKARJ TE NŐ LENNI!! ÖRÜLJ H FFI VAGY....TOD MILYEN SZAR NŐNEK LENNI..???
2009. ápr. 6. 13:35
 33/43 anonim ***** válasza:
50%

Arra a válaszra, hogy az emilett ANDROCUR nem növeszti egy férfi mellét, csak azt tudom mondani, hogy mielött megnyilvánulsz használd az ingyenes google-t.Ez a gyogyszer csökkenti a szervezet tesztoszteron szintjét, ami azt vonja maga után hogy emelkedik az ösztrogén szint (ugyanis ezek egyensulyban vannak), az ösztrogén (nöi nemi hormon) pedig a nöi nem jellgzetességeiért felelös, igy példaul nöni fog az ember melle, függetlenül atól, hogy milyen nemü az adott személy.

Azoknak a remélhetöleg nöi kérdezüknek, akik azt szeretnék megtudni, vajon az ö mellüket is növelné a gyogyszer, a válasz igen. De SEMMI ESETRE sem ajánlott. A szervezet egy nagyon preciz "szerkezet".A nöknél alapvetöen magasabb az ösztrogénszint, de ha te megváltoztatod valamely hormonod szitjét, felborul a hormonháztartásod, és beláthatalan kövekezményei lehetnek: szédülés,idegesség, depresszió,alvászavar,höhullámok,vérnyomás-étvágy problémák,szexuális zavar,növekedési problémák, izomgyengeség és még sok millió, de hogy pontosan mi fog történni senki sem tudhatja.

Hormonokkal szinte minden el lehet érni.Bármilyen szervet, folyamatot lehet fokozni, hiszen erre vannak.Tablettát is lehet szerezni,aki akar az tud. De ezt a problémát én nem igy tenném helyre.

Mindenkinek vannak prolémái, és nagyon sok esetben nem az orvos fog ezen tulsegiteni, hanem a kitartás.Az hogy eleve ez a gondolat miért alakulhatot ki benned, kine a hibája, kinek nem, fölösleges tárgyalni, mert nem old meg semmit.Én ugygondolom a pénz se az ami bárkit is félreállithatna. De jólenne belegondolnál ez mivel jár.....

...Teljesen felborul az életed.Most azt hiszed ettöl boldogabb leszel, de már attol ha a heréidet levágatod, hatalmas változáson mész át...

Én nem tudok tapasztalatot mondani, mert szerencsére nem történt velem semmilyen hormonos eset.De a nemi hormonokal nem lehet játszani !!!

Inkább fogadd el a helyzetet, jár el egy templomba imátkozni, hogy következö életedben kiprobálhasd a másik nemet, és ebben az életedben tégy ugy mint minden ember : Dolgozz, Nösulj meg, Alapits családot, Öregedj meg !

(Most azért nem érzed jol magad, mert nem tetszel magadnak, de van családod, barátaid, ismeröseid akik segitenek bármilyen helyzetben is vagy)

Dönts okosan, és sok szerencsét !

2009. ápr. 22. 14:31
 34/43 anonim ***** válasza:
81%

"FÚÚJ..NE AKARJ TE NŐ LENNI!! ÖRÜLJ H FFI VAGY....TOD MILYEN SZAR NŐNEK LENNI..?"

Szerintem jó nőnek lenni.

Nekem nemvolt Barbie babám, mégis nőnek nőttem fel. Hülyeség, hogy ilyesmi valakit erősen befolyásol.

Egyik ismerősömet a nagymamája lánynak öltöztetett mert lány unokát akart, de mivel ő igazából is férfi, nem csak a nemi szerve ezért most egy nagyon férfias emberke.

Kívánom, hogy sikerüljön ez a dolog neked. Kérdésedre sajnos nem tudom a választ, hogy mennyibe is kerül :(

2009. ápr. 28. 11:05
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Pár válaszadónak meg, én akkor lőném fejbe magam, ha egy másik embernek öngyilkosságot tanácsolnék, csak mert korlátolt vagyok és nulla empátiás.
2009. ápr. 28. 11:06
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy ez a kérdés kamu-e, hisz lehet egy olvasónak lesz majd ugyanez a kérdése, akinek lehet hasznosak lesznek a válaszok.
2009. ápr. 28. 11:11
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Androcurtól simán megnőhet egy pasi melle.
2009. ápr. 28. 11:14
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nemét kiírta az lehet azért is,mert nőből férfiba és férfiből nőbe az operálás nem egy árfolyam.
2009. ápr. 28. 11:31
 39/43 anonim válasza:
41%
vágd le baltával. neked úgyse kell, és ingyen van.
2009. jún. 29. 19:40
 40/43 anonim válasza:

Szijasztok :) én már elkezdtem a nővé válási folyamatomat,pszihológust kerestem stb.. ,de lenne pár kérdésem pl : a női hormon télleg inpotenciát okoz ?

aki szeretne beszélni velem : szpinelly16@hotmail.com (msnem)fontos lenne puszi mindenkinek és sok sikert !!

2009. szept. 7. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!