Szerintetek miért vonzóbbak a feszes cicik, mint a lógósak? Kort és nemet írjatok!
Szerintem nem feltétlenül szebb.
Szerintem szép a nagy cici, de az nyilván csak akkor feszes ha szilikon, így túl mű. A természetes nagy cici nincs hogy ne lógjon picit, főleg egy bizonyos kor után.( Ne kössetek bele, biztos van nagy feszes természetes cici is, de ritka)
Szóval ha választani kell, hogy kicsi feszes, nagy, feszes, mű vagy picit lógós természetes nagy, akkor én inkább arra szavazok.
hülye a kérdés...látványra is sokkkal szebb, gondolom megfogni is...nemtom nekem nem jön be am se:D
nekem nagy, feszes melleim vannak, egyáltalán nem lógnak, és nagyon remélem hogy még sok sok évig birni fogják a kiképzést:D
19L
A fiatalok bőre feszes, így a feszes cicik is a fiatalság látszatát keltik.
Bár épp a múltkor csodálkoztam rá, hogy milyen sok, lógó mellű, fiatal lányt látok, akik még nem is szoptattak.
Szerintem szép lehet ez is az is ha van ami a kitöltse a bőrt, mert az üresen lötyögő bőrzacskók tényleg nem túl esztétikusak.
37/L
Kedves 19L, aki ma reggel 8:31-kor írtál! :)
Azt mondtad, nagy és feszes cicijeid vannak...
Ha nem vagy szívbajos, küldesz képet a cicijeidről, vagy linkelnél? :P
Puszika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!