Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha nemet szeretnék változtatni...

Ha nemet szeretnék változtatni, az kábé mennyibe fog kerülni? F/17

Figyelt kérdés

Értem úgy, hogy férfi testbe születtem, de tudom, hogy igazából nő vagyok. A melleim már rendben vannak a hormontablettáknak hála, csak kicsit szőrös a bimbim :D

A kukimat mennyibe kerülne eltávolíttatni, és kihez forduljak?

2008. dec. 14. 23:46
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
27%
wow...
2008. dec. 15. 18:32
 12/43 anonim ***** válasza:
64%
hát ha már játál fejdokinál és rendes dokinál, akkor miért itt kérdezősködsz. Szerintem velük kéne megbeszélned a farokműtétedet, ők jóval többet tudnak segíteni. nem hiszem el, hogy ez eddig még nem jutott az eszedbe.
2008. dec. 15. 18:40
 13/43 anonim ***** válasza:
43%
És a nőknek is megnő ettől a gyógyszertől a melle?VAgy hogyvanez?
2008. dec. 15. 19:47
 14/43 anonim ***** válasza:
72%

Na akkor én megpróbálom elhinni, hogy nem kamu, legyünk optimisták ;)

És kívánom, hogy sikerüljön amit szeretnél, és boldog légy. Biztos nagyon gyönyörű leszel majd :) Remélem sikerül megfelelő orvost találnod, és minden rendben megy majd, ha arra kerül a sor.

Kiválasztottad már a nevedet? :D :)

2008. dec. 15. 19:51
 15/43 anonim ***** válasza:
73%
Es a Barbie babakat annak idejen ki vette neked meg? Honnan volt neked Barbie babad fiu letedre? Van lany testvered, az ove volt? A szuleid babusgatosan neveltek, lanyosan, vagy a te erzeseid teljesen mas uton jottek elo? Nem semmi, en is lattam mar egy fiu-lanyt, igazabol ffi, de nonek van atmutve, oltozve, minden. Biciklit szerelt. Csak azert felejtettem rajta a szememet, mert miniszoknyaban a bicikli szerelonel tiszta olajos kezzel szerelte a biciklit. De a munkatarsa mondta, hogy ffi, de most no lett.
2008. dec. 15. 20:30
 16/43 anonim ***** válasza:
55%

Ez engem is érdekel...Hat nőknek is a mellnövésre?

(Amúgy a kérdésedre már válaszoltam.)

2008. dec. 16. 01:30
 17/43 anonim ***** válasza:
52%
Jaigen.Az érdekelne még,amit már leírtak,hogy a barbie-kat Neked vették?Mert akkor fennállhat az a "veszély",hogy a szüleid lányt szerettek volna,és te születtél meg.(NE vedd sértésnek!!!!!!!)akkor viszont nem magad miatt érzed lánynak.Hanem mert a szüleid szemében """lány voltál"""Ennek következtében én elgondolkodnék a műtéten.
2008. dec. 16. 01:33
 18/43 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem: 1 senki ne akarjon azért ilyesmiket szedni, hogy nőjön a melle...

2 a kérdező már átgondolta valószínűleg, mit akar. Továbbá én úgy tudom, hogy műtét előtt rengeteg "teszten" kell átmenni, pszichológiai stb. Annyi mindent végig kell csinálni ahhoz, hogy valaki nemet válthasson, hogy az nem igaz. És nem is egy hónap alatt van meg... Több éve fenn kell álljon ez az állapot, hogy tudják nem csak egy hirtelen ötlet. Gondolom nem az, hiszen ő mindig így érezte.

2008. dec. 16. 21:02
 19/43 anonim ***** válasza:
28%
Uramisten...
2008. dec. 19. 11:02
 20/43 anonim ***** válasza:
18%

Az adófizetők forintjai? Na elmentek ti a jó édes k*urva anyátokba ezzel a fassággal.

Üdv: egy adófizető, akinek tele van a fasza azzal, hogy a kőröshegyi völgyhíd mellett még ilyen degeneráltakra is megy a pénze.

2008. dec. 20. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!