Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha nemet szeretnék változtatni...

Ha nemet szeretnék változtatni, az kábé mennyibe fog kerülni? F/17

Figyelt kérdés

Értem úgy, hogy férfi testbe születtem, de tudom, hogy igazából nő vagyok. A melleim már rendben vannak a hormontablettáknak hála, csak kicsit szőrös a bimbim :D

A kukimat mennyibe kerülne eltávolíttatni, és kihez forduljak?

2008. dec. 14. 23:46
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
64%

Te adófizető paraszt! :DD

A te pénzedből egy forint sem megy már erre, mert nem támogatja az állam! ismétlem NEM TÁMOGATJA.

Szóval aki ilyet akar, az magának perkálja ki a cash-t rá.

Abba pedig neked sem szól bele senki, hogy amit keresel pénzt mire költheted.

Legalább tájékozódj, mielőtt hülyeségeket beszélsz. Köszönjük.

2008. dec. 20. 10:50
 22/43 anonim válasza:
27%

Tudom, most nem a tényleges kérdésre válaszolok. De egy valamit azért még elmondanék

Én nagyon tudlak sajnálni téged, ha 17éves korodban már ebből áll az életed, akkor én a helyedben öngyilkosságot követnék el. Ha férfi testbe születtél, akkor férfi kell, hogy legyél. Márcsak azért is, mert a természet nem működhet ennyire rosszul. Nem értek egyet a műtéttel, szerintem már késő van ahhoz, hogy valaha is normális életet élj akár férfiként, akár nőként. NEM TUDOD hogy mi vagy, de én sajnos tudom. Lehet hogy ezzel egy életre megsértelek, de egy igazi genetikai hulladék vagy, még a legerőteljesebb jóindulattal sem tudlak emberként számba venni. Bocs. tényleg.

2008. dec. 23. 12:31
 23/43 anonim ***** válasza:
77%

Előző: ha már valamiről véleményed van akkor vagy vállald fel és ennyi vagy hallgass. De bocsánatot ne kérj érte mert az még szánalmasabb.

Én megfordítanám. Végre sikerülhet olyan életet élnie, amire mindig is vágyott. Amilyet szeretne. Neked könnyű, mert nem vagy ilyen helyzetben és ahogy látom körülötted senki sem. De hidd el, hogy nem könnyű. Te ha felkelsz reggel nem vagy szomorú mert nem az vagy akinek érzed magad.

Öngyilkosságból meg ne beszélj már neki, ha egy mód van rá! Sokan születnek "rossz" testbe végül mégis boldogok tudnak lenni. Inkább erről vegyen példát a kérdező, mert többen átestek már ezen és minden rendben.

Mi az, hogy KELL hogy legyen?! Nem kell. Főleg ha emiatt boldogtalan. NEM KÖTELEZŐ. Téged meg ne zavarjon már, hogy ő így döntött.

Hogyan lenne késő?! Ő egész korán elkezdte. Van aki 30 évvel később meri csak vállalni magát és akkor kezd bele az egész dologba és neki sincs késő.

Gondolom akkor még a gyilkosokat is jobban emberszámba veszed... pedig velük tényleg baj van. Ellentétben a kérdezővel, aki ugyanúgy teljes értékű ember mint bárki más. Erről nem ő tehet.

Emellett sajnos a természet (és még sok-sok más) is működhet rosszul. Ja és ami elromolhat az el is romlik. Szóval...

Mindenki boldogabb lenne ha nem kellene ilyen problémákkal szembenéznie. Hát sajnos mégis kell...

2008. dec. 23. 13:49
 24/43 anonim ***** válasza:
38%
én minden helyen azt hallottam, hogy amennyiben genetikailag/pszichológiailag igazol a transzszexszualitás, a TB fizeti, hiszen fejlődési eltérés/zavar.
2008. dec. 23. 20:34
 25/43 anonim válasza:
37%

Én voltam a kb. hárommal előtti, és csak az alattam levőnek pár szó. Az offért kértem bocsánatot, tehát hogy nem épp a kérdésre válaszoltam hogy hol mikor mennyi. Bocsánatot kértem nem csak a gyerektől, hanem főléeg akik ezt olvassák, mert igazad van véleményt mondani és visszakozni tényleg nem jó.

A gyilkosokat el kell ítélni, mert másokat pusztítanak el. Ez viszont annál nagyobb bűn, hisz önmagát pusztítja el, ezzel a természetet is, és kihatással ven a környezetére.

Nem egy vitafórumon vagyok, tehát ide most írtam utoljára, privát íméleket meg nem küldözgetek.

2008. dec. 24. 14:24
 26/43 anonim ***** válasza:
83%

Hmm...

Ha őszintén kérdezed(bár nekem nem úgy tűnik), akkor milliós nagyságrendekről beszélhetünk.

Külföldön tudnak csinálni valamit a hangszálaiddal is, az kerülne a legtöbbe.

Nme hinném, hogy a hormon rendbehozták volna, hisz annyit azért nem változtatnak, gondoloma mellbimbód formája sem az igazi.

Egész mély hüvelyeket lehet kialakíttatni, de ezt max. Angliában vagy Brazíliában tudják végrehajtani.

Ha igazából transzexuális lennél nem írnád ki, hogy F/17, hiszen nő vagy.

Ez nem vicces, elegen cseszegetik őket.

2009. jan. 5. 21:01
 27/43 anonim ***** válasza:
58%

Valaki írta:

> Én sajnos úgy tudom, hogy erre már nem jár támogatás meg semmi, szóval neked kell kifizetned. :(

Nem "sajnos", hanem "szerencsére" inkább. A többmillió forintból, amibe a műtét kerülne, rengeteg emberéletet meg lehet menteni így.

2009. jan. 7. 11:10
 28/43 anonim ***** válasza:
85%
Visszatérve a Barbie babákra...van 1 kisfiú...a hugom csoporttársa volt az oviban...amióta megszületett és beszélni tud,ő lánynak érzi magát..amikor az volt a feladat,hogy mindenki rajzolja le magát,akkor ő magáról 1 szőkehajú királylányt rajzolt...ugyebár ilyen korban a gyerekek eléggé erőszakosak..kierőszakolta a szüleitől kb 5vagy 6 évesen,hogy vegyenek neki sminkkészletet,körömlakkot,királylányos ruhákat,barbie babákat és mindenféle lányos cuccot..a szülei meg kénytelenek voltak megvenni,mert a gyerek kezelhetetlenné vált..pedig a szüleik leakarják erről nevelni...de nem megy nekik..abban reménykednek,hogy majd kinövi..de ki tudja?!!szóval..van akinek már születése óta ez a mániája,hogy a másik nem helyébe képzeli magát...tökmind1 hogy a szülei vették-e neki a babát,vagy a hugáé...
2009. jan. 8. 19:37
 29/43 anonim ***** válasza:
85%
Mivel a nemiszerv eltávolítása csonkításos műtétnek minősül, be kell nyújtanod nemváltási kérelmet az egyészségügyi minisztériumnak. Ezután a műtétet neked kell fizetni, sajnos nem támogatja a TB.
2009. jan. 15. 19:42
 30/43 anonim ***** válasza:
18%
ez kamu kérdés....
2009. febr. 4. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!