Mi baj a plasztikával?
Miért van az hogyha egy nő kiad pénzt arra, hogy szebb legyen, akkor rögtön leszólják?
De ha meg nem teszi meg, akkor ronda és mit képzel magáról, hogy ígyis válogatni mer...
A férfiak akik sírnak, hogy nem jóképűek vagy nincs szép arcuk, azok miért nem plasztikáztatnak vagy járnak el kozmetikushoz? Vagy ha netán megteszik, akkor nekik az miért büszkeség, a nőknék miért szégyen?
Szerintem is lelombozó a szilikon mell. Sokkal inkább legyen kicsi de természetes.
Számomra egy plasztikázott nő soha nem lehet olyan szép, mint egy természetes.
És higgyétek el, észrevesszük a feltöltött szájat, póthajat, műszempillát, műkörmöt, még akkor is ha nem tesszük szóvá, mert sajnálunk benneteket, hogy ami nem adatott meg, meg kell vennetek magatoknak...
F28
Szerintem az a gond, hogy sokan ebből akarnak önbizalmat kovácsolni maguknak és ha nem kapják meg a kisebb orrtól, akkor majd megkapják a cicitől vagy a feltöltéstől vagy akármitől. Természetesen a végtelenségig lehet folytatni, mert nyilván nem ezekből jön az önbizalom. Ha nincs meg alapból, nem a nagyobb mell fogja meghozni és itt szoktak elborulni a nők és kacsaszájat meg dinnyéket berakatni. A másik nagyon jellemző, hogy valaki (általában nő) nem tudja elfogadni, hogy öregszik és egy idő után túlzásokba esik.
Az esztétikus korrekció szerintem teljesen rendben van, például ha nagyon elállna az egyik fülem, valószínűleg megcsináltatnám, ahogy a fogaim is fontosak számomra, végigkínlódnék egy fogszabályzást értük, ha nem lennének normálisak. Egy korábbi csúnya balesetben szerzett hegek például nem zavarnak, pedig a hasamon elég látványosak. Kinek mi éri el az ingerküszöbét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!