Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Növeli a sanszokat a társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Növeli a sanszokat a társkeresésben, ha ezt teszi egy 43 éves nö?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre , hogy a negyvenes , ötvenes pasik huszonéves csajokat akarnak , ( most nem azokról a nökröl van szó , akik tiz húsz éve házasságban élnek veluk egykorú pasikkal , hanem azokról a pasikról és nökröl , akik most keresnek , negyvenesen )

De ha egy 43 éves nö plasztikai muteteket végez magán , peldaul mellfellvarrás , stb , hasfeszesites , stb, akkor elkepzelhetö , hogy egy pasi , aki normalisan fiatalt akart volna , mégis öt választja , ha a nö nagyon formában van, nem szült vaginálisan , stb es szep az arca ?

Vagy mindegy , mert a fiatal kell inkább, igyis úgyis ?

2019. okt. 19. 19:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Jézusom... :DDD Nos, aki 43 évesen versenypartnernek érez egy huszonévest, az ássa el magát... Röviden-tömören ennyi a véleményem. :)

Ráncosan, picit nagyobb pocival is érek annyit, mint más nő. Ha a kiszemeltem, és velem egykorú fiatalabbat akar, az olyan is. :) Menjen, de k..urva gyorsan a fiatal pipihez, ne rabolja az értékes figyelmemet/időmet. :))

2019. okt. 19. 20:03
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem , en sose titkoltam a korom de most a pasi aki tetszett , inkabb egy fiataltválasztott , pedig hat évvel volt nalam idösebb .

Es mindenki azt mondta , hogy ne csodálkozzak , ha a fiatalabb kell

2019. okt. 19. 20:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Jelentősen javít az esélyin a szépségének tuningolásával, de nem fog 1:1 ellenfél lenni egy 20 évesnek, ha alapban nem fullos.
2019. okt. 19. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

De akkor remélem érted mit írtam... Az ilyen férfiért nem kár, semmit nem tud a lényegről, csak a felszínt kapisgálja/nézi, az igazi értéket, amit kaphatna a másik személyisége/tapasztalata (szexuális, szociális) nem tudja értékeli. Magyarul a férfi egy nulla. Nagyon nagy nulla.

Örüljél, hogy ez még időben kiderült, és nem a kapcsolatban döbbensz rá.....

2019. okt. 19. 20:17
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Ha magadnak tetszel, mindent megteszel azért, hogy jól érezd magad a bőrödben és kihozod magadból a maximumot, meg fog találni, akinek meg kell. Ha valakinek huszonéves csaj kell, akkor akármit varratsz fel magadon, akkor sem fog téged választani egy fiatal lánnyal szemben.

Én ugyan nem keresek párt, de negyvenévesen most vagyok a csúcson. Nyilvánvalóan nem úgy nézek ki, mint húsz évesen, de minden másban jobb vagyok, mint akkoriban. Ha valaki ezt nem tudja értékelni, akkor válassza a feszesebb testű fiatal nőket. Nincs ezzel semmi probléma.

Ne akarj újra fiatal lenni, mert nem fog sikerülni. Azzal "hódíts", amiben jó vagy.

2019. okt. 19. 20:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Annyi elrontott plasztika van, könnyen lehet hogy rá szoksz a végeredmény meg egy spéter erzsébet lenne. A kacsa száj pici orr, olyan egy kaptafára mennek szerintem, annyira nem szép.
2019. okt. 19. 20:34
 7/12 anonim ***** válasza:
9%
Lenne kedved esetleg privátban beszélgetni egy 50-es férfival, aki nem feltétlenül csak huszonéves csajt akar?
2019. okt. 19. 21:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Édes jó istenem...

Egyidősek vagyunk.

N fogom megplaszikaztatni magam azért , hogy jobb pasit fogjak.

Aki ennyire erre megy az ha nem most akkor 1 év múlva fog lecserélni.

Én csakis azért fogom a melleimet felvarratni, mert én nekem az tetszik.

Amelyiknek nem tetszik lógva,az kuka.

2019. okt. 19. 21:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom elképzelni, hogy az ismerkedés mely fázisában derül ki, hogy nem volt hüvelyi szülésed. 🤔

Aki fiatalt akar, az fiatalt keres, és ki fog dobni az első fiatal nyusziért. Te legfeljebb vésztartalék lehetsz.

Akinek egy érett személyiség kell, igényes és ápolt külsővel, az nem várja el, hogy felvarrasd a melled. Sőt, a fiatalság hajszolása, és a korod el nem fogadása inkább taszítja.

Döntsd el, hogy kit keresel.

2019. okt. 19. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi értelme volt még egy kérdésnek nagyjából ugyanarról?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2019. okt. 19. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!