Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőknek miért van olyan nagy sikerük a társkeresésben?
> Én mint egy átlagos, szolid nő nem kellek senkinek, akármennyit foglalkozhatok a külsőmmel.
Kérlek, menj fel Tinderre, és utána panaszkodj.
Mert a hímneműeknek is a menő nők a legvonzóbbak. Mindig ránk fogják itt, hogy a férfiak 20%-t akarja kivétel nélkül az összes nő. Nos, náluk sincs ez másképpen, hiába tagadja a legtöbb.
Azzal mondjuk vitatkoznék, hogy megtalálják a párjukat, de van szeretőjük mellettük. Ebben az esetben nem találták meg ők sem, mert akkor nem lenne szükség mellékes utakra is.
Egyszerű nőként én sem akadtam a megfelelő személyre rá pár évtized alatt, de engem már nem izgat a dolog. :) Egyedül sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabban élem az életem, mint kapcsolatban lehetne.
Mert az ilyen nők ide járnak panaszkodni, de ha valaki rájuk ír mert ismerkedni szeretne, akkor le se tojja őket. Az én meglátásom szerint te azt várod, hogy egyszer csak az utcán, mesébe illő módon egy jóképű férfi majd randira hív miközben azt ecseteli, hogy milyen gyönyörű vagy.
A legegyszerűbben akkor találsz párt ha például egy boltban, vagy bárhol máshol beszélgetsz emberekkel és barátkozol. Ezek a lányok egyszerűen aktívabbak a környezetükben lévőkkel így könnyebben találnak párt.
Egyébként én mostanában két alkalommal is bepróbálkoztam átlagos, szolíd nőknél és mindkétszer pofáraesés volt a vége...
Más igényszint, vagy nem találkozik a kereslet a kínálattal...
Én 4 évig keresgéltem, mire lett valakim. Igaz, sosem hisztiztem ezért, mert tudtam magamról, hogy specifikusak az igényeim, nagyon ritka az az embertípus, akiben tudok egyáltalán bízni annyira, hogy kötődjek hozzá, emellett pedig rám is bőven rámfért megfelelő partnerré fejlődnöm...
Ha pedig az ember emellett nem is igazán nyitott az ismerkedésre, akkor meg végképp alig van esélye megismerni a megfelelőt.
A párkeresés egy szívás és komoly önismereti munka. Aki ezt ki akarja kerülni, az vagy vénlány lesz vagy kiköt valami szar kapcsolatban (kivéve, ha szerencsés, de olyan inkább csak a filmekben van). Másrészt meg én is és te is talalnánk mind a tíz ujjunkra férfit, mert a férfiak ilyenek: egy réteg mindenkinél bepróbálkozik és pitizik. Na, az általad említett nem sokat válogatnak. Aki igen, az meg viselje el, hogy csomó ilyet ki kell kerülni, amíg a megfelelőbe beleakadsz (és a saját tapasztalataim alapján a megfelelő pont, hogy nem fogja magát promózni neked, hanem ugyanúgy tenned kell érte, mint fordítva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!