Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek a kor a legnagyobb ellenségük, a férfiaknak pedig a konkurencia a társkeresésben?
Gondolom a legtöbben egyetértenek abban, hogy egy bizonyos kor alatt egy átlagos nőre is egy masszív mennyiségű férfi nyomul. Épp ezért a férfiaknak, ha fiatal nőt akarnak, akkor masszív konkurenciával kell felvenniük a kesztyűt. Viszont egy bizonyos kor fölött, ha a férfi megelégszik a saját korosztályával (legtöbb férfi nem elégszik meg a vele egykorúakkal közép- vagy idős korban már) akkor különösebb nehézség nélkül akárkinek, akár egy alkoholista gyári sormunkásnak is lehet nője.
Ezért alakult az ki, hogy a nők gyengéje a szépségápolás, ránctalanítás, fiatalító bisz-baszok mert nekik ez a legfontosabb?
Egy férfinak pedig azért gyengéjük a presztízs autó pl. a BMW, mert a férfiaknak meg ki kell emelkedni a többi férfi közül valamivel, hogy a dekoratívabb és fiatalabb nőket meghódíthassa?
Tehát akkor minden 40 körüli nőnek alkoholista gyári munkás jár. Értem. Az én férjem pl. senior fejlesztő.
De te vegyél csak nyugodtam BMW-t, az majd meghozza az igaz szerelmet.
Én a fiatalító bisz-baszokat magam miatt használom, jót tesz az egómnak, meg élvezem, ha az ismerőseim (pláne nők) azt mondják, hogy mennyire jól nézek ki:)Elmúltam negyven éves, de szerintem most tetszem a legjobban a pasiknak. Nyilván nem csak a fiatalítás miatt, hanem mert olyan a kisugárzás, életfelfogás, élettapasztalat, stb...
Szerintem azok a férfiak akik kocsival, presztízzsel tudnak kiemelkedni, azok nagyon szegény lelkivilággal,önértékeléssel rendelkeznek. Az önkifejezés lenne a legfontosabb nem a külsőségek.
A MÁV-nak meg a négy évszak és az utasok...
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!