Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénz kell akkor a nőknek?!
Egy haverom mesélte hogy volt egy randija. Ez a haverom elég jóképű és jól is keres. Nem szokott dicsekedni de mondta hogy a nettó háromszáz a legrosszabb hónapba is megvan neki.
A randiján hogy tisztázza a kérdés meg is említette hogy milyen jól keres és hogy reméli hogy az anyagiakkal így nem lesz probléma. De azt mondja a nő csak gúnyosan mosolygott aztán mikor elbúcsúztak nem is engedte magát megcsókolni.
Ha már háromszázezer ft is kevés akkor mennyi kella nőknek?!
Én is gúnyosan mosolyognék, aztán csók nélkül távoznék, ha valami szerencsétlen az első randin a fizujával akar villogni.
(A párom 200 nettót kap havonta, szóval a 300 "elég" tulajdonképpen, csak épp a kutya nem kíváncsi rá, mi is másfél éve voltunk együtt a párommal, mikor összeköltözés miatt téma lett, hogy ki mennyit keres, hogy tudnánk okoskodni az anyagiakkal, addig nem érdekelt.)
Szerintem iritáló a barátod, ahogy ezzel kérkedett ( ahogy a te kérdésed is ), lehet ez volt a baj.
Amúgy én is 3 felett csinálok egy hónapban, és nem vagyok elszállva, és nem kötöm senki orrára főleg nem az első randin.
Ha ezzel próbált volna felvágni előttem, én ki is röhögtem volna.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!