Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi pénz kell akkor a nőknek?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénz kell akkor a nőknek?!

Figyelt kérdés

Egy haverom mesélte hogy volt egy randija. Ez a haverom elég jóképű és jól is keres. Nem szokott dicsekedni de mondta hogy a nettó háromszáz a legrosszabb hónapba is megvan neki.

A randiján hogy tisztázza a kérdés meg is említette hogy milyen jól keres és hogy reméli hogy az anyagiakkal így nem lesz probléma. De azt mondja a nő csak gúnyosan mosolygott aztán mikor elbúcsúztak nem is engedte magát megcsókolni.

Ha már háromszázezer ft is kevés akkor mennyi kella nőknek?!

2018. jan. 23. 13:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
A párom a diákhitelét törleszti. Nem tudom, ti milyen nőkkel ismerkedtek, de ez titeket minősít.
2018. jan. 23. 13:19
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Azért mosolygott gúnyosan, mert nem érdekelte a férfi fizetése és szánalmasnak tartotta, hogy ezzel vág fel. Tehát hogy a nőt már egyből anyagiasnak ítélte, ezért dobálózott a fizetésével. Ilyen után én sem találkoznék az illetővel még egyszer. (ha szingli lennék. Most van párom, aki egyetemista és nem keres)
2018. jan. 23. 13:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a nőnek inkább az volt a baja, hogy ezt egyáltalán megemlítette, amikor a kutya nem kíváncsi a fizetésére? Csak egy tipp.
2018. jan. 23. 13:20
 4/16 anonim ***** válasza:
96%

Én is gúnyosan mosolyognék, aztán csók nélkül távoznék, ha valami szerencsétlen az első randin a fizujával akar villogni.

(A párom 200 nettót kap havonta, szóval a 300 "elég" tulajdonképpen, csak épp a kutya nem kíváncsi rá, mi is másfél éve voltunk együtt a párommal, mikor összeköltözés miatt téma lett, hogy ki mennyit keres, hogy tudnánk okoskodni az anyagiakkal, addig nem érdekelt.)

2018. jan. 23. 13:22
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem iritáló a barátod, ahogy ezzel kérkedett ( ahogy a te kérdésed is ), lehet ez volt a baj.

Amúgy én is 3 felett csinálok egy hónapban, és nem vagyok elszállva, és nem kötöm senki orrára főleg nem az első randin.

2018. jan. 23. 13:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezzel próbált volna felvágni előttem, én ki is röhögtem volna.

22/N

2018. jan. 23. 13:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyanok, mint a haverod: semmi vonzó nincs benne, legfeljebb az, ha sok pénze van. Neki legalább 3 milliós havi kereset kell, hogy találjon nőt.
2018. jan. 23. 13:29
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se érdekelte a lányt, hogy mennyi a fizetése a haverodnak. Ha rámászott volna, akkor lenne jogos kérdés.
2018. jan. 23. 13:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ketlem hogy a nő a keresetet kevesellte volna. Rossz helyen keresgèltek....
2018. jan. 23. 13:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy én is kiábrándulnék, ha első randin ezzel hencegne a férfi.
2018. jan. 23. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!