Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi pénz kell akkor a nőknek?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénz kell akkor a nőknek?!

Figyelt kérdés

Egy haverom mesélte hogy volt egy randija. Ez a haverom elég jóképű és jól is keres. Nem szokott dicsekedni de mondta hogy a nettó háromszáz a legrosszabb hónapba is megvan neki.

A randiján hogy tisztázza a kérdés meg is említette hogy milyen jól keres és hogy reméli hogy az anyagiakkal így nem lesz probléma. De azt mondja a nő csak gúnyosan mosolygott aztán mikor elbúcsúztak nem is engedte magát megcsókolni.

Ha már háromszázezer ft is kevés akkor mennyi kella nőknek?!

2018. jan. 23. 13:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

1. Alapból negatív értéket demonstrál az a férfi, aki bármire is felvág

2. 300 ezer forint (kevesebb mint 1000 Euro) már nem számít menő fizetésnek. 10 évvel ezelőtt még annak számított, de a mai nyitott piacgazdaságban, a multi cégek világában már semmi. Külföldön a legutolsó 8 elemit végzett lusta takarító is többet keres.

2018. jan. 23. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Cicuka, én is vágom a pofákat, ha valaki a randinkon a vagyonát ecseteli, mert mást, amire nagyobb szükség lenne egy kapcsolatban, nem tud felmutatni. Nem a 300-al van baj, hanem azzal, hogy vannak még olyan szánalmas taknyok, akik meglobogtatják a pénzt, mintha egy undorító kva lennék, holott én arra a randira készültem, odatettem magam, kedvesen beszélgetni akartam volna és nőnek érezni magam. Erre jön egy ilyen retek, aki azzal akar lekenyerezni, hogy annyit keres, mint én pályakezdőként... Nem a pénzzel van a baj, az ember legyen büszke arra, amennyit keres. Pontosan úgy, ahogy arra a normális, pasis fizikumra, amit bárki össze tud szedni. Oké, jó az, szexi, van benne munka etc... De a színpadra 3x akkorának kellene lenni. Itt azzal van baj, hogy emberek el vannak szállva maguktól és azt hiszik, bármit megkaphatnak csak azért, mert nem a minimálbért viszik haza. Egy egymilkás fizuval sem kell feltétlenül hencegni, az sem vonz. Csak arra azt mondja az ember, hogy megérti, miért annyira büszke rá az illető, főleg, ha tudja, hogy 100 ezerről indult anno.
2018. jan. 23. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

11-es, nagyon okos vagy. Csakhogy ez belföld, Magyarország. És pl. ugyanaz a multi kint 1 milla nettót ad egy mérnöknek, addig itthon 500 ezer nettót.

Igen, a 300 ezer lényegében az osztrák minimálbér, de mi itt élünk.

Köszönjük, Emese!

2018. jan. 23. 15:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a képembe mondja egy pasi a fizetését, és azt, hogy "reméli, hogy az anyagiakkal nem lesz probléma" akkor abban a percben felállok, és ennyi volt. A csaj kifejezetten rendes volt hogy megvárta a randi végét.

Annyira jellemző rátok, hogy csak a jóképűséget és a pénzt veszitek figyelembe, magát a személyiséget nem... Nem is csoda, hogy itt mindenki arra fogja a sikertelenségét, hogy nincs pénzetek, miközben ilyen kiállhatatlan a hozzáállásotok.

2018. jan. 23. 17:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem várom, hogy eltartsanak, el tudom tartani magam, nekem annyi megfelel, hogy ne kelljen eltartani a férfit.
2018. jan. 23. 19:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg én is gúnyosan mosolyognék, ha egy férfi azzal próbálna villogni és kvázi megvenni, hogy kb. annyit keres mint én pályakezdőként. Senki nem kérdezte, első randin senki nem kíváncsi rá, ha meg ezzel akar engem bepalizni, akkor rossz lóra tett. A mosoly valószínűleg nem az összegnek szólt, teljesen korrekt fizetés.

A "nem engedte magát megcsókolni" dolgot meg már végképp nem értem. A csók az nem csak úgy a nulláról történne jobb esetben, hanem akkor, amikor nyilvánvalóan szimpatikusak egymásnak és voltak pozitív előzmények, és akkor nagyon ritkán marad viszonzatlan.

De akkor tulajdonképpen hencegett a fizetésével, burkoltan anyagiasnak beállítva a nőt, aztán pedig még meg is akarta csókolni? :D Nem irigylem a nőt.

2018. jan. 23. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!