Mi baj a plasztikával?
Miért van az hogyha egy nő kiad pénzt arra, hogy szebb legyen, akkor rögtön leszólják?
De ha meg nem teszi meg, akkor ronda és mit képzel magáról, hogy ígyis válogatni mer...
A férfiak akik sírnak, hogy nem jóképűek vagy nincs szép arcuk, azok miért nem plasztikáztatnak vagy járnak el kozmetikushoz? Vagy ha netán megteszik, akkor nekik az miért büszkeség, a nőknék miért szégyen?
Esztétikus plasztika nem feltűnő. A kacsaszáj és a dinnyék egy más kategória.
De ha valaki a nagy orrát kisebbre csináltatja az miért baj? Vagy ha a kisfiús mellkasát megcsinálja nőiesre? (Itt is hangsúlyozom hogy nem hatalmasra, hanem esztétikusan, arányosra)
4es én túlóráztam, aztán 2 munkát vállaltam, hogy félre tudjak rakni. Nem vettem új ruhát, telefont, semmit. Kocsim nincs, úgyhogy csak a bérletre kellett költenem és emellett csak lakbér, rezsi, étel volt csak.. lehet nem 2 hét alatt lesz meg, de 1.5 év alatt egy drágábbnak számító mellműtétre is félre lehet rakni. Orrműtét olcsóbbnak számít, azzal hogy fél millió sincs.
És az egyik munkám közalkalmazotti, szóval nem kell 400as fizukra gondolni :D Persze ide kell az elhatározás, hogy nem költöd el másra és tényleg jobbat szeretnél kihozni magadból... meg van még jó pár ismerősöm, akik személyi kölcsönből fizették a műtétet, azt az utat én nem merném, de az is egy megoldás. (És rengeteg férfi van köztük)
"A FÉRFIAKAT nem zavarja, csak a nők és a szopatlan 12 éves taknyok, meg a lúzer incelek pofáznak miatta."
Na ez most pont hogy hülyeség! Mert nem csak itt, de a én még a valós életben sem nagyon találkoztam olyan férfival, aki azt mondta volna, hogy neki tetszenek a szilikon MŰ mellek! 10-ből 9 pasinak nem tetszik! A kacsaszájról nem is beszélve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!