Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mi baj a plasztikával?

Mi baj a plasztikával?

Figyelt kérdés

Miért van az hogyha egy nő kiad pénzt arra, hogy szebb legyen, akkor rögtön leszólják?

De ha meg nem teszi meg, akkor ronda és mit képzel magáról, hogy ígyis válogatni mer...

A férfiak akik sírnak, hogy nem jóképűek vagy nincs szép arcuk, azok miért nem plasztikáztatnak vagy járnak el kozmetikushoz? Vagy ha netán megteszik, akkor nekik az miért büszkeség, a nőknék miért szégyen?

2020. aug. 23. 11:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
52%
Nézd meg a végén az embert mi lesz belőle.
2020. aug. 23. 11:31
 2/25 A kérdező kommentje:

Esztétikus plasztika nem feltűnő. A kacsaszáj és a dinnyék egy más kategória.

De ha valaki a nagy orrát kisebbre csináltatja az miért baj? Vagy ha a kisfiús mellkasát megcsinálja nőiesre? (Itt is hangsúlyozom hogy nem hatalmasra, hanem esztétikusan, arányosra)

2020. aug. 23. 11:34
 3/25 anonim ***** válasza:
37%
A FÉRFIAKAT nem zavarja, csak a nők és a szopatlan 12 éves taknyok, meg a lúzer incelek pofáznak miatta.
2020. aug. 23. 11:34
 4/25 anonim ***** válasza:
59%
Ha lenne pénzem én is megcsináltatnám, amivel nem vagyok megelégedve, mert konkrétan romokban az önbizalmam. De a fizetésemből sajnos soha nem lesz ebből plasztika,mert örülök, ha a lakbért kitudom fizetni.
2020. aug. 23. 11:40
 5/25 A kérdező kommentje:

4es én túlóráztam, aztán 2 munkát vállaltam, hogy félre tudjak rakni. Nem vettem új ruhát, telefont, semmit. Kocsim nincs, úgyhogy csak a bérletre kellett költenem és emellett csak lakbér, rezsi, étel volt csak.. lehet nem 2 hét alatt lesz meg, de 1.5 év alatt egy drágábbnak számító mellműtétre is félre lehet rakni. Orrműtét olcsóbbnak számít, azzal hogy fél millió sincs.

És az egyik munkám közalkalmazotti, szóval nem kell 400as fizukra gondolni :D Persze ide kell az elhatározás, hogy nem költöd el másra és tényleg jobbat szeretnél kihozni magadból... meg van még jó pár ismerősöm, akik személyi kölcsönből fizették a műtétet, azt az utat én nem merném, de az is egy megoldás. (És rengeteg férfi van köztük)

2020. aug. 23. 11:47
 6/25 anonim ***** válasza:
73%
Én is agyalok a hasplasztikán terhesség óta. Pont nem érdekel ki szólja le.
2020. aug. 23. 11:49
 7/25 anonim válasza:
62%
Egy szülés utáni hasplasztika teljesen más kategória, mint focilabda méretű gömböket berakatni mell helyett.
2020. aug. 23. 11:56
 8/25 A kérdező kommentje:
Pont írtam kétszer is, hogy esztétikus plasztika, nem dinnyéket berakni. Örülök hogy ezt nem sikerült sokadszorra sem felfogni. Valószínűleg van a környezetben is olyan nő, akinek töltve van a szája, esetleg meg van csinálva a melle de észre se veszed, mert azt gondolod, hogy plasztika csak karikatúrába átmenő túlzásokkal lehet...
2020. aug. 23. 11:58
 9/25 anonim ***** válasza:
55%

"A FÉRFIAKAT nem zavarja, csak a nők és a szopatlan 12 éves taknyok, meg a lúzer incelek pofáznak miatta."

Na ez most pont hogy hülyeség! Mert nem csak itt, de a én még a valós életben sem nagyon találkoztam olyan férfival, aki azt mondta volna, hogy neki tetszenek a szilikon MŰ mellek! 10-ből 9 pasinak nem tetszik! A kacsaszájról nem is beszélve!

2020. aug. 23. 12:00
 10/25 anonim ***** válasza:
67%
Nekem az egyik kollégám felesége megcsináltatta. Nem hatalmasakra, csak "normálra". Hát mit ne mondjak, a kollégám nem rajong ért. Azt mondja hiába nem óriási, akkor is érződik rajta, a fogásán, a tapintásán, hogy mű. Főleg ha oldalt fekszik a nő, természetellenesen áll, meg beráncosodik. Ruhában persze jól néz ki, de amúgy meg nem.
2020. aug. 23. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!