Mi baj a plasztikával?
Miért van az hogyha egy nő kiad pénzt arra, hogy szebb legyen, akkor rögtön leszólják?
De ha meg nem teszi meg, akkor ronda és mit képzel magáról, hogy ígyis válogatni mer...
A férfiak akik sírnak, hogy nem jóképűek vagy nincs szép arcuk, azok miért nem plasztikáztatnak vagy járnak el kozmetikushoz? Vagy ha netán megteszik, akkor nekik az miért büszkeség, a nőknék miért szégyen?
11-es vagyok
Hozzátenném, hogy normális ember saját maga miatt plasztikáztat, nem azért, hogy másnak megfeleljen.
Fül, orr, lógó has plasztikáját, mellkisebbítést (a túl nagy méret hátfájást okoz), mellfelvarrást megértem pl vagy ha balesetben sérül valaki mondjuk és az eredeti állapotot állíttatja vissza.
Amit nem és a győzködést elkezdeni is felesleges, az a szimpla mellnagyobbítás. A kis mellnek semmiféle egészségügyi kockázata nincs, nem is esztétikai hiba, egyszerűen csak bemagyarázzák maguknak a nők, hogy ők emiatt kevesebbek, csúnyák meg ezért nem találnak párt. A “nem áll jól egy ruha sem” meg a legnagyobb kamu, mivel pont a kis cicikre lehet szinte bármit felvenni, a nagy az, aminél már meg kell gondolni, hogy pl az a szépen kivágott felső rajtam is jól fog-e mutatni D kosárral.
Üdv
Egy A kosaras nő
Láttatok ti már esztétikus szájat vagy mellet?
Az életben meg nem mondják, hogy sebész műve.
Én lány vagyok és a plasztikát nem személyeknél ítélem el, mert nem ismerem őket konkrétan és bármi komoly okuk lehetett rá, hanem társadalmilag. Szerintem ez egy fontos jellemzőnk, ahogy kinézünk, a génjeinkben van, ezt adjuk tovább a gyermekeinknek... És attól még, hogy az éppen jelenlegi szépségideálnak nem felelünk meg, ez hozzánk tartozik és nyugodtan lehetünk rá büszkék. Ettől térünk el másoktól és ha mindenki elkezdi magát plasztikáztatni, akkor egyforma barbibabák leszünk. A gyerekekre pedig nem lehet többé mondani, hogy anyjára ütött, mert fogalmunk sincsen. És ha ezt látja a gyerek példának, akkor már az elején tönkre van vágva az önbizalma, mert ő az egyedüli más, még anyu se ilyen, holott lehet, hogy magától eszébe se jutott volna a plasztikáztatás.
Tulajdonképpen csak a szépségiparnak jó, mert bezsebelik a pénzt. Ez a nagy összeg pedig, ami a hiúság miatt összegyűlik, költhető lenne nemesebb célokra, mint mások segítése, élelem vásárlás a szegényeknek, munkahelyteremtés, szellemi értékek fejlesztése. A külső úgyis mulandó, pár év és a plasztika is úgymond elcsúnyul, abban a korban már nem a szépsége az értéke egy nőnek, hanem végre a tapasztalatai, bölcsessége, szeretete.
Szerencsére ha egy lány A-s mellből B-s mellett csináltata magának, akkor azt nem miattad teszi, hanem saját maga miatt :)
Kicsit buta vagy de nem baj. Olvass sokat.. hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!