Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik a jobb, mű mell vagy természetes?
Figyelt kérdés
Ha választanotok kellene egy A kosaras természetes mellű nőt választanátok vagy egy nagyobb, mellpalasztikázottat?2019. aug. 21. 19:05
1/29 anonim válasza:
Nekem egyértelmű, hogy a természetes mellű vonzóbb :)
2/29 anonim válasza:
A szilikonmell NEM mell.Az egy bőr alá passzírozott természetellenes anyagú és kinézetű szilikongolyóSoha nem tudnék ráizgulni egy ilyen nőre.Inkább legyen kisebb vagy akár pici melle valakinek de legyen saját melle.32-F
3/29 anonim válasza:
A természetes. Mű mellű hölggyel nem is kezdenék.
5/29 anonim válasza:
Nem számít. A feneke legyen formás.
6/29 anonim válasza:
#2, nna te se láttál még a valóságban olyat, abban biztos vagyok. Máskülönben nem írnál ekkora sületlenségeket.
Egy 44 éves mellimplantátumos nő
7/29 anonim válasza:
Elméletben a természetes, gyakorlatban az, amelyik nagy, kerek és feszes.
8/29 anonim válasza:
a nők egymás miatt nagyobbíttatják a mellüket, nem a férfiak miatt
9/29 anonim válasza:
"6" Hadd legyen már saját véleményem erről a témáról.Férfiként írtam úgyhogy őszinte volt a válaszom nekem is és az előttem szólóknak is gondolom ez fájt neked.Én arról nem tehetek hogy te valamikor ilyen butaságot csináltattál magaddal mert nem tudtad elfogadni önmagad.Pedig erre rengeteg technikát alkalmazhattál volna.Ne engem szidj azért mert a férfiak szinte egyikének sem tetszik a műmell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!