Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Melyik a jobb, mű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Melyik a jobb, mű mell vagy természetes?

Figyelt kérdés
Ha választanotok kellene egy A kosaras természetes mellű nőt választanátok vagy egy nagyobb, mellpalasztikázottat?

2019. aug. 21. 19:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%

Azt elfelejtik a férfiak, hogy a természetes mell ritkán szép.

A párizsi mellbimbó, csőmell, alaktalan mell, befelé fordulú mellbimbó, lógó mell, szétálló mell, abszolút lapos mell, lefelé néző mell, meg a lapmell(nagy, de nincs benne "töltés") nagyon nagyon gyakori, csak melltartóban nem vehető észre.

Egy szép természetes mell mindig jobb lesz, mint egy szilikoncici, de a szép mellű nők ritkán plasztikáztatnak.

Az implant nem csak méretet növel, hanem formát ad, teltséget és gyakran jár pl bimbókiemeléssel, felvarrással, bimbóplasztikával.

Én sem örülök a műmellemnek, de sokkal boldogabb vagyok vele, mint nélküle voltam a formátlan, teljesen lapos mellkasommal. Úgy néztem ki, mint egy skinnyfat férfi apró tyúkmellel.

Az A kosaras szép mellet választottam volna, de AA kosaras volt, és formátlan is.

2019. aug. 21. 22:02
 22/29 anonim ***** válasza:
31%
A kosaras, igazit. Imádom a kicsit. Tudom, fura lehet ez. 😀
2019. aug. 21. 22:09
 23/29 anonim ***** válasza:
57%
Ilyenkor fejben mindig egy gyönyörű természetes mellű nőt képzelnek egy nagy lufi szilikonnal összehasonlítva. Az persze, hogy nem szép. De nem csak az van. Nekem pl nincs szilikonom, meg szép a cicim formája, de nem nagy. Szal nem azért véden itt a szilikont..
2019. aug. 21. 22:10
 24/29 anonim ***** válasza:
38%
23-as! Én nem a gyönyörű természetes mellet hasonlítom a szilikonhoz. Nekem akkor is tetszik, ha nem tökéletes
2019. aug. 21. 23:05
 25/29 anonim válasza:
21%

Csak is a Szilikon!

39-es pasi

2019. aug. 22. 06:52
 26/29 anonim ***** válasza:
60%

Nekem azért volt dolgom pár nővel eddig (szám szerint 25), szóval nem magazinokból származik a tapasztalatom. Láttam és fogtam pár cicit, ebből csak egy volt szilikon. Nem tetszett. Formára szép volt, de annyira idegesített, hogy valami természetellenes van a fogásában és a tudat is, hogy nem igazi, hogy nem tudtam megkedvelni.

Nekem sokkal jobban tetszik a kis, formás mell, duzzadt, érzékeny bimbóval, mint a féldinnyék, parizerrel.

Persze nem bántom a szilikonos nőket sem, mert tudom, hogy akinek nagyon lógós, fonnyadt melle van, vagy hülye a formájú, annak jól esik rendbetenni. De az pl. irritál, amikor egy nő azt hiszi, ő a pláza királynője, mert a műmelleit mindenki megbámulja. Gyakran az ilyenek nem veszik észre, hogy inkább gúnyosan, szánakozó mosollyal nézik meg a férfiak, mint megdobbanó szívvel. A szilikonmell nagyrészt státusz szimbólum. Egy BMW -s izomember nem engedheti meg magának, hogy a nőjében ne legyen minimum 2-3M Ft első ránézésre.

A nők meg fogadják el, hogy az átlagos férfaik 90% -a a természetességet szereti. Nem csak a gyakorin. Kb. annyira, mint amennyire a nők 90% -a se az agyonkoxolt body builderekre izgul fel, hanem inkább az atletikusan izmos, vékony, természetes alakú fiúkra.

2019. aug. 23. 11:38
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően a természetest kedvelem, de senkit nem amiatt utasítanék el, milyen melle van. Lehet nagyon természetes hatású és formás implantátumokat csináltatni, ma már nem feltétlen a Pamela Anderson féle lufikra kell gondolni implantátum alatt. Ha a nőnek kellett ilyen beavatkozás, mert teszemazt betegségben elvesztette a valódiakat, vagy csak szeretett volna valami miatt korrekciót, akkor miért lenne bajom ezzel? A nőt szeretem, mint embert, nem pedig a melleit!
2019. aug. 23. 12:12
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Legyen nagy melle. Ha ez szilikonnal lehetséges akkor úgy
2019. aug. 23. 14:36
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

#2, #9, ezzel a hozzászólásoddal már megint csak a tudatlanságodat és a szűklátókörűségedet bizonyítottad. De ha megosztod velem, szívesen elolvasom, milyen "rengeteg technikát" alkalmazhattam volna egy 25 kilós súlyvesztést követően, minek hatására a korábbi nagy melleim teljes zsírszövetállománya eltűnt, eredményezve ezzel azt, hogy 2 kb derékig érő "bőrzacskó" lobogott rajtam, amiket még a legnagyobb jóindulattal se lehetett normálisan melltartóba helyezni, csak miután felgöngyöltem őket, mint a szabócentit.

De tudod mit, igazad van. Ezt nem tudtam és nem is akartam elfogadni. Miért is kellett volna?... A férjem az első perctől kezdve szorgalmazta a dolgot és támogatott, hiszen ő is látta, hogy a nagymértékű fogyás mikké változtatta a melleimet. Az implantátumot közösen választottuk ki, és NEM lufikat, mert a cél egyáltalán nem a figyelemfelkeltés volt, hanem egy komfortos lét.

Ja, és még egy-két gondolat. 1. Még véletlenül se bőr alá helyezik! 2. A kohézív géllel töltött implantátumot nem fogod tapintással megérezni. Max a halvány műtéti heg fog árulkodni arról, hogy az adott nőnek "műmelle" van.

Egyébként nem szidtam a férfiakat. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mi tetszik neki. ...ami egyébként meg nem foglalkoztat, mert engem nem mások véleménye határoz meg... :)

#6 voltam

2019. aug. 27. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!