Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Melyik a jobb, mű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Melyik a jobb, mű mell vagy természetes?

Figyelt kérdés
Ha választanotok kellene egy A kosaras természetes mellű nőt választanátok vagy egy nagyobb, mellpalasztikázottat?

2019. aug. 21. 19:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%
Most azt mondják, hogy az igazi, de ha előttük lenne a két típus, akkor egyértelműen a nem túlzásba vitt plasztikázottra izgulnának fel jobban.
2019. aug. 21. 19:47
 12/29 anonim ***** válasza:
54%

Nagy szilikonmellem van es mindenkinek tetszik eloben. Ezek a valaszolok is szeretnek eloben. Elmeletben mas,mint gyakorlatban.

Legyek vekony meg nagymellu. Ez maskepp nem lenne lehetseges. A sport is viszi le a testzsirszazalekom nagyon.

N

2019. aug. 21. 19:52
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
Az én párom is elítéli az implantátumokat, miközben minden médián rájuk izgul. Én a plaszrikázottak férjeire lennék inkább kíváncsi, ók elégedettebbek-e, mint előtte a szinte semmi természetessel, de ilyenről sosem olvastam.
2019. aug. 21. 19:56
 14/29 anonim ***** válasza:
64%
Nem értem miért vergődnek itt a szilikonmellű nők.Egy egyszerű kérdésre válaszolt itt néhány férfi egybehangzóan."12" ki mondta neked hogy vékony legyél és nagymellű?Ha a párod akkor örülj neki hogy sikerült neki megfelelned.Remélem más értéked is van amit szeret benned.Másoknak is tetszik?Nagy a küllönbség hogy ruhában jól néz ki ha domborodik egy idom , ruha nélkül óriási lehet a csalódás.Annyit ér egy nagy műmell mintha magamra csatolok egy 25 cm-es műfa..t, a fürdőgatya alá és végigsétálok vele a strandon , mindenki megnéz de senkinek nem fog tetszeni...
2019. aug. 21. 20:07
 15/29 anonim ***** válasza:
72%
Termeszetes jó nagy mellű not :))
2019. aug. 21. 20:17
 16/29 anonim ***** válasza:
90%

Az igazi az igazi. :)

33/f

2019. aug. 21. 20:23
 17/29 anonim ***** válasza:
93%
A természetes jobb. Ezekkel a mű dolgokkal felhívják magukra a figyelmet a nők, mert tényleg látványos egy nagy mell, meg ilyenek, de én mindenképpen a természetest választanám
2019. aug. 21. 20:29
 18/29 anonim ***** válasza:
69%

Volt már gyönyörű természetes mellű élettársam és a mostani egy gyönyörű mellű szilikonos. Nem túlzásba vitt csak formásabb lett neki. Mindenki megnézi. Vagyis nekem tökmindegy, az a lényeg, hogy szép, formás legyen. Egy túlzásba vitt szilikon épp úgy nem tetszik mint egy formátlan vagy hason lógó természetes. (Igen, tudom, hogy senki nem tehet róla ha nem szép a melle de nekem ez tetszik) És amennyire látom mindenki megnézi a barátnőm melleit holott nem óriásiak csak szépek.

Én is azt hiszem, hogy az itt válaszolók közül páran talán még egyiket sem látták, fogták élőben és csak azért válaszolnak úgy, ahogy mert ez az "elvárás" ezen az oldalon. Persze azt elhiszem, hogy a túlzásba vitt műmell sokaknak nem jön be, nekem se, de mint írtam..egy szép, formás mell lehet akár szilikonos is akkor is szép, kívánatos lesz minden férfinek. Kivéve akik itt vannak, nekik persze nem.

Tehát a válaszom: mindegy milyen ha szép. Ha megáldott a természet és természetesen szépek nincs mit agyalni de ha sajnos kevésbé szépek akkor nyugodtan csináltass belőlük szépet. Jobban fogod magad érezni és hidd el, ha nem túlzod el akkor soha egy férfi nem fogja undorítónak tartani. Sőt. Oda lesznek érte.

2019. aug. 21. 20:45
 19/29 anonim ***** válasza:
66%

Mindenki a természetesre szavaz, amíg tenyérbe illő, formás cirkóról van szó.

És ők?

[link]

[link]

[link]

[link]

Százból hányan zavarnák őket plasztikáztatni?

2019. aug. 21. 20:48
 20/29 anonim ***** válasza:
37%
Jajmár magyaráznak itt a pasik, hogy fuj szilikon, amikor meg sem tudnák különböztetni az igazit a műtől, ha jól van megcsinálva... nyilván a lényeg nekik, hogy szép nagy legyen.
2019. aug. 21. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!