Aki tehetősebb nő. Miért tölteti mind fel a száját? Ennyire nagy a testképzavar?
Én sem bírom már nézni ezt a sok egyen nőt az agyon retusált képeikkel instán 😂 mire jó ez?
Sose fogom megérteni.
30 N
Én megfigyeltem, hogy általában a szingli csajok tesznek fel magukról ilyen képeket, ahol beállítva pózolnak. Normális kapcsolatban élő emberek nem foglalkoznak ezzel, nem akarnak mindenáron tökéletesnek mutatkozni.
Szerintem nagyon szánalmas az egész Insta világ
Hmm.. ez elgondolkodtató én is sok nőt látok így, szerintem a legnagyobb gond, hogy nem tudják tartani a mértéket.
Nekem is volt egy időben póthajam, de mióta váll alá ér nem rakatok, nem is festem egy jó ideje és így vissza gondolva én is mániákussá váltam akkoriban nem tudom mi történt velem, de egyre hosszabbat akartam. Persze így vissza tekintve ez hülyeség volt, ma már nem rakatnék fel, főleg nem hosszút.
Az ajakfeltöltéssel is úgy vagyok, hogy aki tud uralkodni magán és minimálisan tudja korrigáltatni az ajkát, az nem gáz és valószínűleg fel sem tűnik, ha valakinek szépen megcsinálják.
Egyébként ez az egyetlen plasztikai dolog, amiről úgy érzem, hogy majd a jövőben 30-35 után esetleg bevállalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!