Aki tehetősebb nő. Miért tölteti mind fel a száját? Ennyire nagy a testképzavar?
Aki nem esik túlzásba vele annak szép és nem észrevehető.
De igen, a többségnek nagyon ronda és azt hiszik jól néz ki. :D Sajnos ez a mai világ ilyen, mindenki egyenarcot akar, felfújt száj, akkora orr amin lélegezni sem tudnak, nyújtott szemek. Betegek.
Hát gyönyörűek lesznek az biztos. Főleg azok akik szilikont töltetnek a szájukba, ami ugye nem szívódik fel és összenő a szövetekkel, idegekkel, becsomósodik, csak kivágni lehet és akkor vágnak mindent. De azok meg is érdemlik én azt mondom.
A hyaluron jó mert az felszívódik és a szervezetben is van.
Mindent csak mértékkel kéne.
Szerintem nem a tehetősségen múlik, aki nagyon akar valamit, arra talál pénzügyi forrást. Ezen kívül szerintem vannak nagyon szépen sikerült feltöltések, nyilván aki valóban tehetős, az jó szakemberhez megy, aki szebb munkát csinál, mint egy olyan, aki féláron adja a töltést :D
Szerintem a legtöbb nő maga miatt csinálja, mert ha valóban mindent a pasik miatt csinálnánk, akkor minden nő meztelenül mászkálna az utcán agy és saját vélemény nélkül :)
Ezt én sem értem. Undorítónak tartom a felfújt, művi, kacsaszájat, amivel még egy tonna, vizes hatású szájfénnyel is ráerősítenek. Egyáltalán nem szexi vagy dekoratív - nem mellesleg nem mindenkinek áll jól a telt ajak.
Főleg annak, akinek egyszerűen nem illik az arcberendezéséhez, - vékonyabb ajkakkal sokkal bájosabb lenne.
És ezt úgy mondom, hogy természetesen húsos, dús ajkakkal áldott meg a természet, és belátom a személyes tapasztalataim alapján, hogy a létező összes vizes hatású vagy csillámos szájfény olcsó lotyó megjelenésűvé változtat, borzasztóan előnytelen - ezért csak matt rúzsokat viselek, jellemzően az ajkamnál sötétebb színekben, mert nem szeretem felhívni a vastagságára a figyelmet és mellőzöm az indokolatlan “hamis csillogást”.
Persze, abban a hitben vannak, hogy ettől aztán őrült szexisnek lesznek... - inkább egy pávián hátsó feléhez hasonlít a végeredmény. 🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!