Tapasztalatok műtéttel? Ha tehetnétek, megváltoztatnátok valamit magatokon?
20 éves lány vagyok
13-14 éves korom óta utálom a testemet. Akkortájt nőtt meg a jobb kisajakom, a bal lábamon a 2. ujjam és ráadásul 183 centiméter magas vagyok. Ezek után nem csoda, ha önbizalomhiányos vagyok és testképzavaros. A magasságommal ugyan nem tudok mit kezdeni, de elhatároztam, hogy plasztikai műtéttel megcsináltatom, amit lehet. Fogszabályzómat nem rég vették le, az már pipa! :)
3 éve küzdök anorexiával és bulimiával, mindig úgy éreztem, hogy kicseszett velem az élet, amiért ilyen testet kaptam. De igenis ha lehet rajta változtatni, én megtalálom a módját!
Szerintetek?
már járok, és nem ellenezte
anyukám nem érti meg az egészet, de ha úgy vesszük támogat, mert látja, hogy nekem ez fontos
a fogszabályzó miatt is vagy 3 évig győzködtem... de mindig mondogatta, hogy ugyan már neki is olyanok a fogai és mégis mindenkitől azt hallja, hogy gyönyörű a mosolya. De aztán nem hagytam magam, és azt mondtam, hogy akkor is megcsináltatom. Mellettem állt.
23 éves lány vagyok! 108 kg-ról lefogytam 58-ra és a hasam bűn ronda volt. lógott a hasamon a bőr. megműttettem pedig irtózom a kórházaktól és a tűtől is féltem de nem maradhattam úgy!
még lenne mit megcsináltatnom magamon, de már ez is hatalmas lépés volt.
09.41-es
még annyit hozzátennék, hogy a fogszabályzó a teljesen normális, helyes ötlet, mert az egészségügyi szempontból is fontos lehet, hogy rendes legyen a harapás és esetleg a kusza fogak között ne képződjön hamarabb szuvasodás...stb. De a többi esztétikai dolgot az úgy kell felfogni, hogy ettől vagy te egyedi és bárki bármit mond, büszkén kell viselni, annyira, hogy már a másik szinte irigykedjen, hogy neki nincsen olyan... Hidd el ez nem is annyira nagy munka, csak el kell magadban mélyülni, megkeresni az értékeidet és hidd el meg fogod tudni szerettetni magad magaddal :-))
A magasságoddal valóban nem tudsz mit csinálni. Azt el kell fogadnod. A lábujj is olyan ami, szerintem csak Te érzed különlegesnek. Azt Én nem javasolnám megváltoztatni. A kisajkak ami viszont akár kellemetlenséget is okozhat, ha túl nagy. Azt csináltasd meg.
És próbáld elfogadni magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!