Irritálóan nagy az orrom. Hogyan fogadjam el?
Azt írod, a suliban piszkálnak.
Vannak barátaid és ők is piszkálnak?
Vagy:
Vannak "barátaid" és ők piszkálnak?
Szemétkednek, vagy csipkelődnek? Nem mindegy!
Észreveszik, hogy neked ez rosszul esik? Mondtad nekik? Vagy csak röhögsz te is, belül meg fáj?
Szia!
Ismerős a probléma, engem is nagyon sokáig piszkáltak, hogy krumpliorrú vagyok. Ezen nem segítettek a mélyen ülő szemeim.
Gimiben már szerintem nem fognak piszkálni az orrod miatt, addigra kicsit benő a fejük lágya.
Nekem végül a szemüveg jelentett "megváltást", mert elvonta figyelmet az orromról. Persze, ha nincs rá szükséged, ne hordj szemcsit.
Ha szeretnél, küldhetsz nekem is képet.
Nehéz kérdés, és elfogadni is nehéz. Ismerős a szitu, nekem sincs szép orrom, szerintem rondítja az egyébként szép arcomat, markáns vonalat ad neki, emiatt férfiasnak tűnnek a vonásaim :/ Engem ez régen zavart, ma már 27 éves fejjel nem. Ami viszont zavar aza fogsorom, szóval átérzem a problémád. Kuszák a fogaim, emiatt nem merek igazán jóízűen nevetni. Régen nem zavart, azonban 18-19 évesen pár sráctól megkaptam hogy "Szép lány lenne, de gázak a fogai" .... na azóta egy mosoly sincs az arcomon, azóta sem sikerült feldolgoznom. Hiába voltak kapcsolataim azokkal a férfiakkal akiket mindig is megszerettem volna "hódítani", az önbizalmamon nem segített, végig a 10 évvel ezelőtti mondatok jártaka fejemben. Persze van foszabályzás meg stb, csak az én koromban ez milliós nagyságrendű amire jelenleg nincs keret...
Neked kérdező azt tudom mondani, hogy kár szépíteni, a gátlás benned marad, írhatnám a kliséket h fogadd el magad stb, ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor nem érzed jól. Viszont mérlegelj, lehet te látod csak nagynak az orrod. Másrészt a te korosztályod különösen hajlamos minden kis apróságba belekötni, és piszkálni a másikat. És végül, próbálj a szép részeidre figyelni, pl én azzal vigasztaltam magam, h oké most ez van, viszont szép a szám, szépek a kezeim és a szemeim, és jó a testalkatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!