Miert nem sikerul jol oltoznom? Hogyan fogadjam el magam?
korulottem minden lany szep,jol oltozott es csinos...13eves vagy..vannak jo ruhaim de mindig nyomorekul oltozok fel es nezek ki..vagy en mindig ugy erzem. ez miert van?
Az arcom borzalmas...nincsennek pattanasaim de a szemem oylan pici mint egy hangyanak es ilyen rondakek es az orrom pedig olyan mint egy krumpli..mi a tanacsotok
letszi segitsetek mert neha mar olyan depis vagyok emiatt.
Istenem. Mikor én voltam 13 éves kislány akkor szinte csak rózsaszín ruhákat vettem fel. Idővel rájössz majd, hogy milyen a te stílusod. :) Egyébként ha tényleg ilyen "borzalmas" vagy akkor ez ellen nem tudsz mit tenni.
19/F
Nyugi, 14 evesen en is katasztrofalisan neztem ki es husz eves koromra kiszepultem, ez egy transzformacio.
Olyat is ismerek aki 13 evesnek alomszep volt, husz evesen pedig kb ra sem ismernel annyit csunyult:1)A kulso mindig valtozik🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!