Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el magam? 13/L

Hogyan fogadjam el magam? 13/L

Figyelt kérdés
Annyira rossz erzes,hogy a korulottem levo lanyok,osztalytarsaim mind szepek es a fiuk mindig beszelgetnek veluk dicserik a szepseguket es beljuk lesznek szerelmes,stb.. Es hat szerintem en nem vagyok vmi szep mivelvan egy fiu az osztalyban (aki utal engem) es mondta egy parszor,meg nekem nem szoktak nagyon olyanokat mondani ,mint a tobbi lanynak.szoval mit tegyek ,hogy elfogadham magam,mit tegyek,hogy szebb legyek?

2015. máj. 14. 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Elfogadni akkor tudod magad ha elégedett leszel magaddal. Változtass azon ami nem tetszik magadon, pl sokat számít egy hozzád illő frizura, szép bőr, sportos test, szép csajos ruhák.
2015. máj. 14. 18:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom:)) sokat segitettel. A ruhakat mostanaban olyat veszik ami tenyleg nagyon jo. A borrommel is sokat foglalkozom igy marcsak neha van 1-2 kis pattanasom. A hajamat is elkezdem vasalni ,hogy ne alljon szanaszett es tobbet fogok sportolni.. Mondjuk regebben sokat nyujtottam itthon igy pl: tudom mind2 spargat,stb.. Igy hajlekony lettem es jarok edzsere is de azert elkezdem itthon a hasam,combom es a fenekem edzeni:))
2015. máj. 14. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!