Hogyan fogadjam el magam, amikor ilyen kicsik a melleim?
Ilyen kicsik a melleim, mint ezeken a képeken:
19 éves vagyok, és azt hallottam, hogy 22-23 éves korig nőnek a mellek.Ez mennyire igaz?
A mai világban már a 10-11 éves kislányoknak elkezd nőni a mellük,de nekem miért nem nőttek meg? 19 évesen úgy nézek ki, mint egy deszka,ezért utálom fürdőruhába is mutogatni magam.Ha meglátok egy nagy mellű lányt,mindig elfog az irigység, hogy rajta milyen jól állnak a ruhák,ezért sokszor nem is merek kimozdulni itthonról.Mindig a legkisebb A-s push up melltartót szoktam hordani, hogy nagyobbnak látszódjon, de még ez is nagy.Megnagyobbíttatni nem akarom, mert egyrészt nagyon drága és nincs rá pénzem, másrészt meg szeretnék majd gyerekeket és nem akarom mesterségesen táplálni őket.Amúgy anyukámnak és a húgomnak is nagyon kicsi a melle,genetikából adódik.De én szeretnék, azért nagyobb melleket, ha lehet.Van erre valami más megoldás?
Gondolj arra, hogy senki sem tökéletes. Mindenkinek van valami kis hibája külsőleg. Ha valaki szeretni fog, akkor ugyanúgy fog szeretni, mintha nagyobb melled lenne.
Egyébként meg inkább egy ilyen kis cici, mint egy nagy lógós tőgy:)
23F
Azért ezek nem olyan kicsik.:)
Fogadd el magadat. Csak így működik a dolog..:)
Jól van ez így.
31/F
Köszönöm a biztatásotokat! :)
Tudjátok csak az a baj, hogy nem csak emiatt nem találok barátot, hanem mert elég zárkózott típus vagyok, amivel már évek óta küzdők és nem tudom legyőzni.
Az m ghogy zárkózott vagy ennek azért jó eséllyel e mellek méretéhez nem sok köze van ám.
Az már összetettebb és bonyolultabb dolog ugyebár...
Az a rosszabb talán. Nyiss a világ és a férfiak felé teszem azt..:)
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!