Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kicsik a melleim mivel növelhe...

Kicsik a melleim mivel növelhetném őket? (nem optikailag gondolom) 16/L gyógyszer, krém, torna valami?

Figyelt kérdés
A-nal nagyobbak sosem voltak de aztán lefogytam és már legkisebb A-s melltartót is alig bírom kitölteni.Extra push-up melltartót hordok hogy azért úgy tűnjön mintha legalább egy kicsi lenne de míg így is beszoktak szólni hogy "ennek meg hova lettek a mellei?"Fogadd el magad úgy ahogy van válaszok kíméljenek!

2012. jún. 16. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló lehet hogy használ.Ha nem akkor plasztika.
2012. jún. 16. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha bármilyen mellnövesztési lehetőségek lennének, akkor sehol nem látnál kis mellű nőt.
2012. jún. 16. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem számít neked amit most mondani fogok, de; én a kis mellű lányokat szeretem és még sok fiú így van ezzel. De te tudod. :)
2012. jún. 16. 18:39
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket :)
2012. jún. 16. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem számít a mell mérete. Inkább legyen egy lány kis mellű, de természetes cicije legyen!
2012. jún. 17. 07:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem terjednek a természetes mellnövelő módszerek, különben mi lenne az erre épülő iparággal? :)

Sok helyen olvastam, hogy disznózsír bemasszírozásával kb. fél év alatt egy kosárméretnyi növekedést értek el.

Nekem ez vált be:

1. 6 mp-es összeszorításos "masszázs", Sziporka féle masszázs

"Sziasztok lányok. Meg szeretnék veletek osztani egy nekem már bevált módszert amivel nem egész egy hét alatt 2cm.t nőtt-duzzadt a mellem. Ezt a módszert emailen kaptam egy mellnövelő és egyéb termékeket árusító helyről. Akit érdekel szerintem próbálja ki ráadásul ingyen van.

Íme a leghatékonyabb gyakorlat:

Lélegezzünk mélyet és tartsuk benn a levegőt 6mp-ig eközben pedig szorítsuk össze a tenyerünkkel a mellünket. (Nem összenyomva középre. Csak markold meg. Befeded a két kezeddel a melled és összeszorítod, mint egy szivacslabdát. Mindkét kézzel külön-külön. De azért óvatosan. Nem szabad fájnia. ) Ha letelt a 6mp, fújjuk ki a levegőt, lazítsunk tenyerünk szorításán, és alulról felfelé irányuló mozdulatokkal finoman labdázzunk a mellekkel egy kicsit, (ezt úgy csináld, ahogy neked jólesik. De ezt is egyszerre. Csak lazítasz a szorításon és egyszerre labdázol vele, mindkét kézzel.) A gyakorlatot végezzük alkalmanként 6szor. Pár hét múlva látni fogjuk a hatást. Nos ezt a receptet kaptam.

Egy próbát megér.Naponta többször szoktam csinálni. Nekem pár nap után rendesen megduzzadt,és fájósan feszül. Rendesen bekeményedtek.

Ha jól csinálod akkor igen fáj. De csak olyan kellemesen, az is pár nap után, olyan feszülősen. Ez annak a jele hogy már valami alakulóban van. De azért ne markold nagyon erősen, közben nem szabad hogy fájjon. Erre figyelj oda.

Nekem a fogamzásgátló szedése miatt ereszkedett meg a mellem, ezért hagytam abba, egy természetgyógyász ajánlotta a Jana kebeldúsító krémet, még nem vettem meg de megpróbálom.

20/l

2012. jún. 21. 01:05
 7/9 A kérdező kommentje:
mindenképp kipróbálom köszi
2012. jún. 21. 15:39
 8/9 anonim válasza:
es ez bavalik???
2016. márc. 3. 18:39
 9/9 HüJenő válasza:
Bevált?
2021. okt. 7. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!