Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hiába csinálok Minden nap 50...

Hiába csinálok Minden nap 50 felülést + heti 1x nagyon kemény edzést, a hasam NEM! Izmosodik. Valami segitség? (folytatás lent)

Figyelt kérdés
Szóval minden nap 50 felülés, heti három tesi óra és heti egy kemény edzés de minden Hiába. A hasam nem kövér, sőt, ha behuzom nincsenek kint a csintjaim,hanem széplapos, de ha nem húzom be akkor olyan minthaegy kis hájréteg lenne és nagyon idegesit, hogy sokat "szenvedek"hiába és azt unom már, hogy folyton behúzzam a hasam...valami jó tipp? Fontos lenne..előre is köszi. (:

2012. máj. 15. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem elég a napi 50 felülés, legalább 100-150et kell csinálni, és nem csak felülést kell, hanem mindenféle hasizmot erősítő gyakorlatokat. A Rubint Rékásak pl nagyon jók, fárasztóak és hihetetlenül fáj, ha végig megcsinálod, de megéri :) Nézz csak utána
2012. máj. 15. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
A napi 50 felülés egyáltalán nem sok, és mit értesz kemény edzés alatt? Amúgy felüléstől nem fog eltűnni a zsír a hasadról, ahhoz mondjuk futnod kell, hogy a testzsírszázalék csökkenjenk
2012. máj. 15. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát, én kb 14 évesen napi 300 felülést nyomtam :)

Mostanra ellustultam nekem is van egy zsír rétegem :D

De próbálj többet.

21/F

2012. máj. 15. 20:48
 4/9 A kérdező kommentje:

Oo értem: ) köszönöm: )

Hát a "kemény edzés" az olyan h van egy személyi edző aki össze állított egy egyórás programot megállás nélkül és azzal dolgozunk, elvileg minden nap ezt kellene tornáznom de egyszerűen nincs ennyi időm.. bár lehet hogy jó lenne beiktatni...

Amugy rubint rékásat is próbáltam három hónapig, de semmi nem változott...amúgy azt hallottam, hogy vannak olyan emberek akik hiába izmosodnak, mindig is ott lesz a vastag bőrük ami eltakarja..ez igaz?:|

2012. máj. 15. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindig többféle gyakorlatot kell csinálni, és fokozatosan egyre többet, különben a tested hozzászokik, és nem változik semmi.
2012. máj. 15. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Hmmm... és akkor miért nem a személyi edződet kérdezed? :D Van egy programod, amit nem követsz, nem értem mmiért csodálkozol, hogy nem hat.

50 felülés édeskevés, és hiába van izmod, ha van rajta hájréteg. Menj el minden másnap futni egy órát, de úgy, hogy a pulzusod végig magas legyen lehetőleg, és emellé az sem mindegy, hogy mit eszel.

2012. máj. 15. 22:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hasizomra a hasprés tudom ajánlani .Ez olyan mint a felülés csak nem kell teljesen felülni csak idáig: [link]

Ebből simán mehet egy nap 100, 25ös szériákra bontva.

Ha ez túl könnyű akkor van ennek egy nehezített változata , amikor fekszel a lábaidat felemeled összezárva (kb igy [link] és könyököddel érintsd meg minden egyes felülésnél a térdedet, vagy feljebb.még hatásosabb ha nyújtva van a lábad(segít ha fal mellett csinálod , akkor nem tud elmozdulni a lábad). Ebből is simán mehet egy nap 100.

Ha ennél is keményebb kell akkor mindenképpen a lebegőülést ajánlom:

fekvésből ebbe a helyzetbe emeled magad [link]

utána vissza. Zárt lábbal könnyebb, a nehezitett változata ha terpeszben csinálod,ilyenkor minden egyes feljövetelkor a lábad közé kell nyúlni hosszan.Ha helyesen csinálod akkor ezek nagyon fárasztóak tudnak ám lenni akár 10 db után is, ugyhogy ezeket én is hanyagolom :)

Gondolom mondanom sem kell hogy minél nehezebb gyakorlatot csinálsz , annál hatásosabb a végeredmény.

2012. máj. 15. 23:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
amikor én edzettem,én is napi 50 felülést csináltam és hatásos volt.csak legyél türelmes.én 2-3 hónap múlva már elértem amit akartam.
2012. máj. 16. 01:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm : )
2012. máj. 16. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!